Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kőbaltás
üzenetére
Nem volt nagy az elvarasom hidd el,elfogadtam a gyengebb kijelzot ,a max 4.5 ora uzemidot,gyenge wifit.. de azt nem fogadtam el hogy tudvan hogy tabletben rejlo cpu/gpu paros mire kepes, es ehez kepest mit nyujt a tab,hat koszono viszonyban sem volt egymassal,de ez is belefert volna,ha a szerviz nem olyan semmire valo amilyen , 2szer volt a tabom szervizben 155 nap alatt es ebbol kozel 60 napig javitgattak, az i-re a pontot a lehalo akkumulator tette fel. Mert oke hogy most cserelik aztan 5 honap mulva megint,de mi a garancia arra hogy az egy ev lejarta utan is lesz alkatresz, mert bar 2 ev garanciat irnak ,de valojaban 1 ev teljeskoru, a masodik evben csak az alkatresz arat kell kifizetni.. ezt volt az amit mar nem vallaltam be. 5 havonta akksit cserelni kisse meredek. De nekem is az elso droid eszkoz volt,megtapasztaltam vele milyen a gyenge oldal, es tapasztalatom birtokaban masodjara mar mas gyarto tabletjet vettem meg, azota nem borzolja a droid az idegrendszerem, de legalabb megtanultam amit tudtam csak titkon remeltem hogy nem igy van: a minosegnek ara van. Amugy az a baj attol,hogy olcso valami ,gond nelkul kell mukodnie ,autos peldaval elve bar a suzuki sokkal olcsobb mint egy merci , de az artol fuggetlenul biztonsagosan es uzembiztosan kell tudni kozlekedni vele..
Ha tudnad hogy szenne idegelt a szerviz az ev elejen
tabom leadasa utan 3 hettel nemmtudtak megmondani naluk van e,emailre nem valaszoltak telefonon 2 het alatt jo ha egyszer el lehetett erni oket,erdemleges valaszt meg csak akkor kaptam toluk amikor mar a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hyundai, Kia topik
- Horgász topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tabom leadasa utan 3 hettel nemmtudtak megmondani naluk van e,emailre nem valaszoltak telefonon 2 het alatt jo ha egyszer el lehetett erni oket,erdemleges valaszt meg csak akkor kaptam toluk amikor mar a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem..