- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kőbaltás #4193 üzenetére
Nem volt nagy az elvarasom hidd el,elfogadtam a gyengebb kijelzot ,a max 4.5 ora uzemidot,gyenge wifit.. de azt nem fogadtam el hogy tudvan hogy tabletben rejlo cpu/gpu paros mire kepes, es ehez kepest mit nyujt a tab,hat koszono viszonyban sem volt egymassal,de ez is belefert volna,ha a szerviz nem olyan semmire valo amilyen , 2szer volt a tabom szervizben 155 nap alatt es ebbol kozel 60 napig javitgattak, az i-re a pontot a lehalo akkumulator tette fel. Mert oke hogy most cserelik aztan 5 honap mulva megint,de mi a garancia arra hogy az egy ev lejarta utan is lesz alkatresz, mert bar 2 ev garanciat irnak ,de valojaban 1 ev teljeskoru, a masodik evben csak az alkatresz arat kell kifizetni.. ezt volt az amit mar nem vallaltam be. 5 havonta akksit cserelni kisse meredek. De nekem is az elso droid eszkoz volt,megtapasztaltam vele milyen a gyenge oldal, es tapasztalatom birtokaban masodjara mar mas gyarto tabletjet vettem meg, azota nem borzolja a droid az idegrendszerem, de legalabb megtanultam amit tudtam csak titkon remeltem hogy nem igy van: a minosegnek ara van. Amugy az a baj attol,hogy olcso valami ,gond nelkul kell mukodnie ,autos peldaval elve bar a suzuki sokkal olcsobb mint egy merci , de az artol fuggetlenul biztonsagosan es uzembiztosan kell tudni kozlekedni vele..
Ha tudnad hogy szenne idegelt a szerviz az ev elejen
tabom leadasa utan 3 hettel nemmtudtak megmondani naluk van e,emailre nem valaszoltak telefonon 2 het alatt jo ha egyszer el lehetett erni oket,erdemleges valaszt meg csak akkor kaptam toluk amikor mar a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem..
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest