- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
csak egyet tudok érteni!! Mivel a készülék és maga az android net függő, és mivel a készülék elsődleges és sokaknak egyetlen kapcsolódási pontja a WI-FI. Ebben az aspektusban az egész érthetetlen számomra.
Most direkt megnéztem a telefonom és tab között egyetlen osztásnyi a jel különbség, csak a telefon még nulla jelnél is vígan töltöget! Pedig ez sem nagy márka Hawai....bocs Huawei -
jFox
addikt
Kínából jön, ott meg nem igazán ismerik a MEO fogalmát.
Viccet félretéve: én voltam bent náluk. Kb. 6-8 fő az egész cég. Gondolom nem tudnak minden készüléket letesztelni egyesével. Megbíznak a beszállítóban. Meg mindenki sürgeti a szállítást is.
De ha valós hiba, szerintem garanciába kijavítják, ha beviszitek.Visszahívásról meg szerintem ne is álmodjon senki. Annyira nem prominens cég, hogy ilyesmire adjon.
Nálam ez a WiFi probléma nem jelentkezik. Most úgy néz ki ez a 4.0.4 frissítés megoldotta minden problémámat. -
jFox
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- Reklámblokkolók topikja
- Magyar az űrben
- Eredeti játékok OFF topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Tippmix
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest