- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Nem tudom hogy ez e a gond, de azoknak is szól, akik az alvásban eldobott Wifi-re panaszkodnak. Ahhoz, hogy ne dobódjon a Wifi, a Beállítások -> Wi - Fi -> Helyi menü - Speciális -> Tartsa bekapcsolva a Wifit alvás közben. Azóta nekem nem dobta el a hálózatot egyszer sem.
this is life: tényleg hasít, csak az asztal görgetés darabos. Amúgy meg vagyok vele elégedve
Ezt megpróbálom akkor, hátha megoldja a szöveges gondokat.
-
CsCsigusz
tag
"Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb"
Tegnap nekem is ez a gondolatom volt mikor leszedtem a gadmeit, aztán feltettem a myaudio-t aztán azzal is ugyanaz volt amiket leírtam (töltéshiba, táphiba), utána újra a gadmei és akkor ha animáció volt szétcsúszott kockákra a kép
Restartoltam azóta ezt nem csinálta a hibák viszont maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest