Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Nem tudom hogy ez e a gond, de azoknak is szól, akik az alvásban eldobott Wifi-re panaszkodnak. Ahhoz, hogy ne dobódjon a Wifi, a Beállítások -> Wi - Fi -> Helyi menü - Speciális -> Tartsa bekapcsolva a Wifit alvás közben. Azóta nekem nem dobta el a hálózatot egyszer sem.
this is life: tényleg hasít, csak az asztal görgetés darabos. Amúgy meg vagyok vele elégedve
Ezt megpróbálom akkor, hátha megoldja a szöveges gondokat. -
CsCsigusz
tag
"Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb"
Tegnap nekem is ez a gondolatom volt mikor leszedtem a gadmeit, aztán feltettem a myaudio-t aztán azzal is ugyanaz volt amiket leírtam (töltéshiba, táphiba), utána újra a gadmei és akkor ha animáció volt szétcsúszott kockákra a kép

Restartoltam azóta ezt nem csinálta a hibák viszont maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt megpróbálom akkor, hátha megoldja a szöveges gondokat.