- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült vennem egy 808-at, de sajnos feladom, rengeteg bosszúságot okozott, lehet hogy csak egyedi hiba, de elegem van belőle, az enyém egy rakás....
Történt ugyanis hogy először még csak-csak sikerült csatlakoznom a routerre, bár első jelszó beírásra nem sikerült, később kiderült hogy nem én ütöttem el a számokat, hanem néha téveszti a billentyűzet a számokat, minden milyen nyelvre kapcsolom a billentyűzetet. A wifi kb. 3m után képes elveszteni a jelet (vadiúj 841 TP-Link routerem van, és semmi baja, laptopom hibátlanul működik.)
Amikor véletlen tudok netezni, youtubozni, egyszer csak fogja magát és teljesen lefagy, színes kör pörög majd szépen kezdőlap, lefagyás, kikapcsolás.
A bluetooth is rosszalkodik. Először az is jó volt, a barátnőm simán átküldött képeket, majd a másik nokiaval már elkezdett fagyni, színes kör pörgés majd vissza a kezdő ablakba és újra próbálkozás esetén újra ugyanez a működése.Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb, speciel miközben ezt írogatom a bluetotthal zöldágra vergődtem (most), szóval az rendben van, de most továbbra is a wifi sz*rja a gyepet.
Egy kérdésem lenne, még azt lehet hogy kipróbálnám, most a 4.0.4.-es verzió van fent, lehet e visszafele frissíteni a rendszert vagy inkább ne kínlódjak vele, cseréltessem ki, illetve vegyek másik Tablet pc-t?!
Bízom benne hogy csak egyedi problémám van a 808-al!
Egyébként nagyon tetszene ha működne, nagyon jó a képfelbontása és viszonylag elég gyors is. (már amikor működik, működött) 3h-t működött viszonylag normálisan, és akkor kezdte a hülyeséget amikor beléptem a shopba és egy alkalmazás letöltési ablaka jelent volna meg, akkor fagyott le igazán először, szerintem egyébként ennek semmi jelentősége nem volt, egyszerűen csak akkor kezdte és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Drón topik
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest