Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
Permet Elek #3017 üzenetére
Sztem 1 szóval se mondtam hogy most jó vétel lenne, sőt már régen is mást javasoltam. De mikor még én meg páran vettük jó vételnek számított. Ha árakra és más infókra vagyok kíváncsi eddig: argep, stb -re szoktam menni. De most már akkor téged kérdezlek hisz látom mennyire jártas vagy a témába.
(költői kérdés: miből gondolta ez a tag hogy nem vagyok tisztába ilyen infókkal..
)
Szer.: bocsánat a cinikusságért, most már csak szorosan a témához kapcsolódóan írok.
(#3021) monstre: Van hogy valami alkalmazás szívja le az aksit. Én pl régen használtam olyan progit, amivel fellehet oldani a hangerő gombok segítségével a tabot. Így hagytam egy éjszakára és reggel már teljesen lemerült. azt hittem az aksi szart be, de szerencsére nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Silent Hill f teszt
- EAFC 26
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest