- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenom
csendes tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ! Én is valami ilyesmire gondoltam. Nem igazán szeretném szervízbe vinni, főleg így karácsony előtt, biztosan tele van a szervíz melóval, nincs kedvem rá heteket várni. Igazából ott akadtam el, hogy hogy szedjem szét. Mert ha a 4 kis csavart kicsavarom, nem történik semmi. Nem tudom, hogy pattintós vagy ragasztós módszerrel van-e összerakva. De ha sikerül, megosztom veletek.
-
Busaboy
aktív tag
Nem számít, elsőnek jó volt tanuló pénznek, most valami jobban gondolkodom amihzez vannak is dolgok és hardveresen is jobb minőség........... Egyébként mikor a telóm téglásítottam azzal énis két napig szenvedtem, álmatlanságom is volt, hogy hogy csináljam meg, de ez nem érdekelt, úgymond inkább leamortizáltam mninthogy álmatlan éjjeleket okozzon! Firmwaret meg csszhettem eleve mert recoveryt nem lehet rátenni, bootloader módba meg nem akart kapcsolni
-
smilecat
aktív tag
ez egy bevált dolog csak minden tablet-nek más a parancssora más a belső sd elnevezése.
tehát működő dolog, ezért kértem hogy TE aki értesz hozzá írd meg mit változtassak és hol.
nekem nem számít ha nem tudom a helyet kártyaolvasónak használni, az számít hogy így nagy méretű játékokat is le tudok tölteni rá. -
smilecat
aktív tag
Na ez jó ha linuxal foglalkozol
Adnék is egy feladatot ill kérés lenne.
Fel szeretném cserélni a tablet sd-jét a külső sd-re. Tehát amit eddig külsőnek látott azt szeretném belső tárhelynek a méret miatt.
Ez a vold.fstab tartalma ahol nem tudom pontosan melyiket kell felcserélnem ill az elérési utat pontosan megadnom. Tudsz ebben segíteni?Köszi
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
#dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1
dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0
dev_mount udisk /mnt/usb_storage auto /devices/platform/usb20_otg/usb1## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1
# dev_mount right_sdcard /sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host/mmc1## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1 -
smilecat
aktív tag
Nos Busaboy már itt leírja mit kell csinálni, de én nem pontosan ezt csináltam.
Több rootolási metodust kipróbáltam egyik sem volt jó, míg ráakadtam erre kis programra. (ami úgy néz ki univerzális hiszen először egy maxell maxtab 7-es készüléken próbáltam ki és csak utána ezen.)
Tök egyszerű, programozási ismereteket nem igénylő dologról van szó, lényegében kimerül az egymást követő a program által kért gombok nyomogatásából.Én előre beállítottam az usb hibakeresést meg az ismeretlen források engedélyezését.(nekem ez pl mindig be van kapcsolva) Ezután kikapcsoltam a készüléket. Programot elindítottam, usb rádug a tabletre, bekapcs.
Mikor megjelennek a meghajtók a win alatt ekkor áll készen a készülék a rootolásra.
A programban lenyomsz egy gombot, mondjuk space(jó nagy, nem téveszthető el) - Elindul az ADB majd ekkor kiírja, hogy nem talál valami filet, de ne foglalkozz vele, mert közben újraindul a tablet. Ez után meg kell várni megint míg rendesen látja a win is az eszközt és kéri újra nyomj egy gombot. (Ha előbb nyomod, semmi gond csak kiírja hogy nem található az eszköz.) Most telepíti a superuser.apk-t és ezennel vége is. Gombnyomásra kiszáll a programból.
Lényegében ennyi a rootolás a mi, azaz az egyszerű felhasználók részéről.Természetesen lehet minden okosságot csinálni amit már Busaboy ajánlott, én ezzel a részével nem foglalkoztam a továbbiakban.
Most már csak egy hozzávaló normális recovery kellene, mert ami benne van az harmatgyenge.
-
Busaboy
aktív tag
Leírom én ha nem baj
a letölthető mappában van egy msdos kötegfájl és egy files mappa!
Kikapcsolod a tabletet, én akkor elindítottam a msdos-os progit, majd ezután bekapcsoltam a tabletet, bekapcsolás után az usb hibakereső módot bekapcsoltam és az aláiratlan alkalmazások telepítése négyzetet bejelöltem,ekkora mára windows is látta a tabletet és az msdosos progiba lépve egy billenytyűlenyomása után elindult a folyamat! (fontos, hogy ne kapcsoljátok be az usbtárhelyet, mert ugye akkor leválasztja a memkarit)
Ezután újraindult a tablet! A superusert megnyitva frissítsétek a su binárist, mert a lucky patcher-hez kelleni fog, meert nekem nem akart működni addig! Aki chainfire-ben gondolkozik, pakolja rá nyugodtan (a chainfire driver telepítése után szó nélkül újraindul, ne ijedjen meg senki) A Qualcom pluginnal ut a nfs shift, gt racing motoracadem, az asphalt 7-el most próbálkozom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest