- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
lajbi101 #579 üzenetére
Nekem egy MyAudio 708DCC-m van, egyelőre nem tapasztaltam vele semmilyen gondot (leszámítva, hogy nem tudom root-olni, és nem érem el adb-vel). A kijelzője olyan, amilyen, mindenesetre semmiben nem akadályoz, cpu, memória szintjén baromi erős (a felsőkategóriásokkal összevetve is), mondjuk egy hasonló teljesítményű Samsung sajnos átgondolatlan pénzkidobás mellette, igaz cserébe... ő... mit is ad cserébe?
De ízlések és pofonok.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
lajbi101 #262 üzenetére
Sziasztok!
Gondolkozok egy 708a-n, de a kommenteket végigolvasva nem tudom, hogy belemenjek-e a vásárba..32k-ért van. Fontos lenne, hogy ha rákötöm tv-re működjön teljes képernyőn, ezzel van valami tapasztalat?
A másik, tényleg ilyen gyászos az akkuidő? Végig se tudnék vele tv-re kötve nézni egy 2 órás filmet...?
Általános, friss tapasztalatokat is szívesen vennék. Előre is köszönöm -
Domike
tag
válasz
lajbi101 #257 üzenetére
Szia,
A feltelepített programot (illetve nagy részét) átteszi az sd kártyára, illetve ez nem feltétlenül a szó szerinti sd kártyára vonatkozik, lehet a saját belső tárterülete is, a lényeg, hogy ne a programok futtatására is használt rom legyen. A nagy részét úgy értsd, hogy adott programtól függően pár, vagy pár száz kilobyte a romban kell, hogy maradjon. De nem mindegy, hogy pl. egy angry birds 50 megát vesz le a romból vagy 50 kilobyte-ot.
Ja, és marketről tölthető-telepíthető az app2sd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged