- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
timi834
csendes tag
válasz
eftony46 #369 üzenetére
Szia!
Te nem tapasztaltál érintési problémát a Myaudio 708M tabletednél, ha töltőn van? A Tescoban vettem tegnap előtt és nálam töltés közben, ha asztalon van, mindenfélét csinál magától. Visszavittem tegnap, de az ottani tabletek is csinálták 3:1 arányban. Ami viszont nem csinálta ezt, az meg külsőleg hibás volt.
Üdv.
-
timi834
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy MyAudio M708 8G tabletet és az a probléma merült, hogy amikor töltőn van és az asztalon van (nem kézben), akkor nem jól érzékeli az érintést. Össze vissza, mindenfélét magától begépel. Megnyomom mondjuk az M betüt vagy a törlést és bear vmit a törlés helyett több karaktert is és betüket is beír.
Ez a probléma azonban megszünik, ha töltés közben kézbe veszem. Ha nincs töltőn, nincs ilyen probléma.
Ez általános hiba vagy egyedi? (Még vissza tudom kicseréltetni.)Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged