- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisti
csendes tag
Részvétem. Én is ilyen voltam kb 20 éve.
Először földhöz csaptam a dolgokat,
aztán gondolkodtam mit is csináljak a sok szeméttel.
De azóta hatalmas 360°-os fordulatot vett az életem.
Most napokig képes vagyok gondolkodni mit is csináljak véle,
és csak azután csapom a földhöz -
rpetercom
csendes tag
Részvétem. Mennyire csaptad szét? Ha aludtál egyet az ajánlatra és még utána is fenntartod, élnék vele (egy-két hw gondon segíthetne, ha tudnám, mi van benne, és hogyan, de a garivesztést pusztán a kíváncsiság miatt nem akartam még kockáztatni...)
Ami kijöhet a dologból: értelmesebb hangerő, komolyabb aksi, esetleg szenzorok...
Üdv
rpeter -
penge010
tag
Nekem úgy sikerült meg oldani ezt a gondod hogy bedugom az usb kábelt a gépbe,aztán kikapcs.
Majd bekapcs gomb menu és esc gomb (más kütyünél más lehet a kombó) be kapcsolt és ekkor kérte a drivert be tallóztam neki hol találom és már telepítette is.
De ha egyszer rosszul telepíteted a drivert windows is okozhatja hibát eszközkezelő eltávolítás vagy visszaállítás és újra dobod vissza a drivert. -
P.mini
aktív tag
Ez alapján elkezdtem az adb-t, de megakadtam.
"Kapcsold be a tabletet és a beállításoknál keresd meg a fejlesztői lehetőségeket. Kapcsold be az USB hibakeresést.
Most csatlakoztathatod a készüléket, de ne engedélyezd az USB tár használatát. Telepítsd a drivert a PC-n. (android_winusb.inf).
Ha minden jól ment akkor az eszközkezelőben látnod kell az Android ADB Interface-t""Telepítsd a drivert a PC-n. (android_winusb.inf)." Ez mit jelent? Ezt nem tudom értelmezni.
android_winusb.inf ez nekem egy jegyzettömböt indít el, ahova bemásoltam a végére az a 2 X 4 sortTudsz ebben segíteni, hogyan kell telepíteni a drivert ezzel a .inf fájlal?
Előre is köszi! -
-
Busaboy
aktív tag
1.tipp.: Keresgess a neten market verziókat és hátha valamelyik bejön! 2. rootolva van a készülék innentől kezdve igazán nem sok szükség van a marketre, mindent rátudsz varászolni akár fizetőseket is. Énsem használom már a guglipléjt! Neten felmehetsz a guglipléjre, kinézed ami kell és letöltöd máshonnan akár pro verzióban!
-
penge010
tag
Hello!
igazából így sem sok minden van ebben a romban,meg ez a 2.1 andro elég butuska.
Egyébként még marketet sem tudtam rá varázsolni, és még anno volt nekem egy alcatel ot990 telom, hasonló problémával egy rom csere azonnal helyre tette.
Ezért keresek valami leírást vagy emberkét aki már csinálta. -
jFox
addikt
Szerintem mielőtt telszórsz egy topic-ot hozzászólásokkal, olvasd el az ALAPELVEKET !!
Tilos a warez minden topicban. Csak jóindulatból szólok, ne lepődj meg he ilyenekért kitiltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest