Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
penge010 #523 üzenetére
azzal mi volt a bajod?
Ahogy nézem ami nálam van a sima 2D-s játékokat rendesen viszi, sőt egy-két 3D-st is.
A filmeket a BS player felrakása után röcögésmentesen lejátssza, internet wifi okés. Nekem egyelőre nem kell több... vagyis nem nekem hanem a kislánynak, aztán ha nagyobb lesz és tud vigyázni a dolgaira akkor úgyis komolyabb készüléket fog kapni, de ez ismerkedésnek teljesen jó lesz... szerintem -
smilecat
aktív tag
Azt mondjátok meg nekem, teljesen feltöltött állapotban kikapcsolva mitől merül le 2 nap alatt csontig?(myaudio 708RB)
Mert okés hogy merülnek az akkumulátorok ilyenkor is, de ennyire azért nem kéne neki.
Mi a fene zabálhatja kikapcsolva az akkut? -
smilecat
aktív tag
válasz
oneToucher #451 üzenetére
hmmm... lehet nincs fenn neked a gép drivere?
No, akkor itt egy bővebb leírás ahogyan mi csináltuk... bár én minden más nélkül csináltam, de hátha...
Ez tartalmazza a driverek telepítésének folyamatát, majd a rootolást is, és mivel azon a gépen nem ment a market annak leírását is. érdemes először elolvasni a hozzászólásokat is! Igazából neked csak a Market előtti rész a lényeges, a többit ez a kis progi megcsinálja -
smilecat
aktív tag
válasz
oneToucher #448 üzenetére
nekem nem veszett el, de a gari igen, bármilyen készüléket is rootolsz ilyenkor azt veszted!
-
smilecat
aktív tag
válasz
oneToucher #446 üzenetére
itt írtam róla...
-
smilecat
aktív tag
ez egy bevált dolog csak minden tablet-nek más a parancssora más a belső sd elnevezése.
tehát működő dolog, ezért kértem hogy TE aki értesz hozzá írd meg mit változtassak és hol.
nekem nem számít ha nem tudom a helyet kártyaolvasónak használni, az számít hogy így nagy méretű játékokat is le tudok tölteni rá. -
smilecat
aktív tag
Na ez jó ha linuxal foglalkozol
Adnék is egy feladatot ill kérés lenne.
Fel szeretném cserélni a tablet sd-jét a külső sd-re. Tehát amit eddig külsőnek látott azt szeretném belső tárhelynek a méret miatt.
Ez a vold.fstab tartalma ahol nem tudom pontosan melyiket kell felcserélnem ill az elérési utat pontosan megadnom. Tudsz ebben segíteni?Köszi
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
#dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1
dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0
dev_mount udisk /mnt/usb_storage auto /devices/platform/usb20_otg/usb1## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1
# dev_mount right_sdcard /sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host/mmc1## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1 -
smilecat
aktív tag
Nos Busaboy már itt leírja mit kell csinálni, de én nem pontosan ezt csináltam.
Több rootolási metodust kipróbáltam egyik sem volt jó, míg ráakadtam erre kis programra. (ami úgy néz ki univerzális hiszen először egy maxell maxtab 7-es készüléken próbáltam ki és csak utána ezen.)
Tök egyszerű, programozási ismereteket nem igénylő dologról van szó, lényegében kimerül az egymást követő a program által kért gombok nyomogatásából.Én előre beállítottam az usb hibakeresést meg az ismeretlen források engedélyezését.(nekem ez pl mindig be van kapcsolva) Ezután kikapcsoltam a készüléket. Programot elindítottam, usb rádug a tabletre, bekapcs.
Mikor megjelennek a meghajtók a win alatt ekkor áll készen a készülék a rootolásra.
A programban lenyomsz egy gombot, mondjuk space(jó nagy, nem téveszthető el) - Elindul az ADB majd ekkor kiírja, hogy nem talál valami filet, de ne foglalkozz vele, mert közben újraindul a tablet. Ez után meg kell várni megint míg rendesen látja a win is az eszközt és kéri újra nyomj egy gombot. (Ha előbb nyomod, semmi gond csak kiírja hogy nem található az eszköz.) Most telepíti a superuser.apk-t és ezennel vége is. Gombnyomásra kiszáll a programból.
Lényegében ennyi a rootolás a mi, azaz az egyszerű felhasználók részéről.Természetesen lehet minden okosságot csinálni amit már Busaboy ajánlott, én ezzel a részével nem foglalkoztam a továbbiakban.
Most már csak egy hozzávaló normális recovery kellene, mert ami benne van az harmatgyenge.
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Itt van egy lehetséges root program:[link]
Én most próbáltam ki a saját tabletemen egy myaudio 708RB-n.Siker! Működik!
Recovery system 4.01 van rajta, de valami jobbat szeretnék mert ez nem az igazi.
Tudtok erre valamit? -
smilecat
aktív tag
válasz
Eged Milan #336 üzenetére
Ahogy írták, a hardveraprón van pár eladó, de mindenképp próbáld ki!
Én egyébként a trémobilnál vettem, előfizetéses net, 4GB. -
smilecat
aktív tag
válasz
Eged Milan #334 üzenetére
én eddig trémobil stickjeit használtam, azok eddig jók voltak. vásárlás előtt persze érdemes kipróbálni valaki másét...
se vodásat se telenoros-t nem fogadott el nekem a gép.(próbáltunk párat a haverokkal)708RB-m van. Huawei 173-al használom. (a burkolat alatt E173-s-2 van írva)
Csak rádugtam, rövid várakozást követően a PIN megadása után már használtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest