Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
Köszi szépen.
Az YGPS résznél még van olyan trükk, hogy a "full", aztán a "cold" gombokra kell nyomogatni.
De ha teljesen őszinte akarok lenni, nálam nem hozott több "javulást", mint amit a placebo számlájára írhatnék. Az általad tapasztalt 21 másodperc helyett jó esetben 67 másodperc alatt talált valamit, rosszabb esetben percekig csak ment a malmozás.
Tehát kb. úgy vagyok vele, ahogy eddig: vagy működik, vagy nem... számítani mindenesetre nem lehet rá, nincs meg a "feeling", hogy GPS van nálam.
-
Skot78
tag
Oke este kirakom, csak gondolom kene hozza egy kis leiras is hozza...
Kell hozza CMW recovery, van ehez a telohoz is, azt is kirakom hozza meg a leirast is, csak estig legyetek
turelemmel pls, mert ma afk vagyok estig...A telorol annyit, hogy a fenykepek csak stock cam app-al homalyosak (auto fokusz para), ha mas kamera appot hasznalsz es infinity fokuszt (pl LgCam) akkor szep kepeket csinal.
Sose fagyott meg le, viszont eros! (Benchmark alapjan lehheletnyivel marad el az SIII-tol) jatekok nem lagoztak nekem eddig (F18 carrier landing, SW Pinball), a net gyors...Es pl wifin keresztul siman nezek vele filmeket (MX Player)...
A kepernyo nagy, a kepe szep, full napsutesben mar nehezebben latszik, de jobban mint pl a ZTE Blade...
En tok elegedett vagyok, csak a szoftveres bugok bosszantanak, de csak kicsit:
- a BT 4.2.1 alatt ugy mukodik, hogy BT headsettel csak akkor iranyithatod a zenelejatszast ha a kepernyo be van kapcsolva (legalabb lockscreen)
- a GPS fos, de legalabb azt mar meg tudom fixalni (root jogok kellenek)
- gyro es magnetic szenzor nincs...ez a legbosszantobb...de meg folyik a nyomozas, hogy:a, csak a rom kezeli szarul...pontosabban nem kezeli
b, egyatalan nincs is...el lehet lenni nelkule...de jobb lene ha lenne...- es ugye a kamera para...Mas app-al orvosolhato.
Amugy a GPS-re van meg antenna tweak is, de ahoz full szet kene kapni a telot azt meg en nem merem...De elmeletileg a GPS antenna 1/4 akkora mit amekkora hely van neki hagyva...Allitolag van aki felturbozta alufoliaval (csikra hajtva rakott be oda egy nagy darabot) es meg a szobabol is latott par muholdat...
Az teny hogy az antenna alapbol inkabb gyenge, szabad teren nincs vele para...de fedett helyen instant elvesziti a jelet, illetve melyebb volgy vagy szuk utca is zavara mar.
Aki bator hajtogasson neki antennatAzt is meg tudom mutatni hogy
Osszesegeben: ennyi penzert ajandek kategoria!
Este jon a rom meg a leiras.
Skot
-
ufo13
tag
Szia,
első kérdésed csak beállítás kérdése, ezt meg fogom nézni. Nekem már a 4.2.1 szoft van rajta, megnézem, hogy az csinálja-e ezt.
Öcsémé 4.1.2 sztoftos annak kb 4 perc kell amíg műholdat talál, ezt nevezhetjük lassúnak. Az enyémen is ki fogom próbálni és jelentkezem.pufika1984 PH tag ahogy olvasgattam azért keni vágja..
Pufika Neked van valami tipped?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest