- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
hh nem bootol natívan linuxot?
Ez a 2mm bill út, ez a régebbi pillangó billentyűzetből maradt, amit már évek óta dobtak?
Tapipadból, meg még olyan jót mint az Apple-é nem láttam. Az hogy fizikailag nem mozdítható, s a haptikus feedback az egész felületén egyenletes élményt ad nagyon jó.
-
hapakj
őstag
Igen én is valami ilyesmire gondolnék, de ha jól tudom ez nem biztosítja a kompatibilitást fizikai réteg szinten. Szóval az lenne a jó, ha a kábel bármilyen komolyabb extra elektronika nélkül egyik vége USB más meg RJ45 pl.
Utána néztem kicsit ennek, s elvileg az a baj, hogy ethernet hw az elég masszív tele mindenféle védelemmel és nem lenne ideális kombinálni bármi mással.
Ott vicces, azt is írták pl, hogy egy modern wifi kevesebb áramot eszik, mint egy aktív ethernet vezérlő.
-
hapakj
őstag
Hát igen. Az a baj, hogy az ipar nem mozdult egy mindenki számára megfelelő megoldás irányába. Valaki a vékony laptopot USB dongle-lel, valaki az RJ45-t preferálja.
Amúgy talán a legjobb megoldás az lenne, ha lenne minden gépen dockolásra megfelelő USB / Thunderbolt port, minden laptophoz lenne egy mellékelve kielégítő mennyiségű porttal, s az áruk is elérhetőbb lenne. (Vagy akár irodai monitorokba is beépíthető lenne ez a megoldás). A fejlődés mindenképp az lenne, hogy egy laptopot egy kábellel tudjunk csatlakoztatni.
-
hapakj
őstag
Basszus
Szerintem már az első hozzászólásomban leírtam, hogy már rég kitalálhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót a célra.
Nekem például már vált megbízhatatlanná RJ45-t laptopban a sok ki be huzigálástól. A kábelek is hajlamosak eltörni. Igen, pont az vele a baj, hogy bekattan. Ráadásul egyáltalán nem kompatibilis a vékony laptop kialakításokkal.
Viszont azzal eddig sose volt gondom, hogy elég USB legyen a gépen, vagy legyen USB dongle. Napközben az USB részét húztam le, ha meg hazavittem a gépet, akkor az ethernet részét ennyi. Sőt igazából annyira bőven volt USB dongle, hogy fixen hazavihettem egyet.
-
hapakj
őstag
ennek semmi köze a networkinghez. Arra teljesen jó, vagy hát használható. De laptopra illetve olyan eszközre, ahol gyakran oldjuk a csatlakozást egyáltalán nem való.
Már rég kiizzadhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót erre a usecase-re, ahogy tette már több esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest