Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• formula01

senior tag

válasz AtHoS #73 üzenetére

Lakáson belül van jelenleg egy Mate 20 Pro, meg egy Galaxy A52s. Állandóan tolja a pofámba a facebook a célzott reklámokat, szinte már-már röhelyes szinten. A kedvencem, amikor nyáron, baromi meleg volt, annyit mondtam valakinek, idézem magam, "olyan melegem van, hogy vízipólóznak a tökeim". Ezután minimum 1 héten át a facebookon mást sem láttam, mikor megnyitottam, mint egy alzás reklámot, hogy vegyek herekondicionáló kenőcsöt ajándék herezacskó mintájú tornazsákkal. Elképesztő amilyen pofátlan szinten hallgatóznak a mai telefonok/applikációk. Teszik mindezt úgy, hogy én pl a célzott reklámokat ha tehetem, mindig, mindenhol kikapcsolom, de nem igazán látom, hogy lenne hatása.

• Lami66

őstag

válasz AtHoS #58 üzenetére

A feleségem telefonja. A gyári programokon kívül viber, dm, telekom, otp. Azok biztosan nem hallgatóznak, mert nekem is ugyanezek vannak fenn, és nekem nem reklámozgat hallgatózás alapján, pedig nekem kettősügynök telefonom van (P30). Ez kémkedik keletre is nyugatra is. Szóval valamelyik gyárilag rajta levő alkalmazás fülel. Aztán, hogy ez Samsung saját alkalmazása vagy pl a gyárilag rárakott Facse, az lényegtelen.
    Csinálta az S9 telefonja is, egy hónapja kapott egy teljesen új S21 FE-t, az is csinálta már a második napon. Nem egy-két ritka alkalom, hanem rendszeres. Már nem is mondjuk egymásnak, hogy miről van szó (már fél szavakból is megértjük egymást) csak rutinból emeli a telefonját és mutatja: mosógép reklám. Mert ebédnél mosógépről beszéltünk. Nem venni akarunk, csak annyit mondott, hogy majd rángassam ki a helyéről, hogy kitakarítsunk alatta-mögötte. Közben elhangzott párszor a "mosógép" kulcsszó. Aztán ebéd utáni kávénál már mosógép reklám van a telefonján. De ez itt európában teljesen rendben van a nagy többség szerint, hogy a telefon lehallgat és azonnal reagál rá, mert ez a mi érdekünkben történő adatgyűjtés, hogy még kényelmesebbé tehessék az életünket. A hüvelybe meg rúgjunk bele még egyet, mert az kémkedik utánunk, nyomkövetőt osztogat.

• B.i.L

senior tag

válasz AtHoS #58 üzenetére

Haver kérdezte bő 5 éve,hogy te nézegeted a kocsit,akarsz venni? Visszakérdeztem : honnan tudod?
    Azt felelte, hogy két napja csak autó hírdetést dob fel neki a gúgli :D

Új hozzászólás Aktív témák