- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Lakáson belül van jelenleg egy Mate 20 Pro, meg egy Galaxy A52s. Állandóan tolja a pofámba a facebook a célzott reklámokat, szinte már-már röhelyes szinten. A kedvencem, amikor nyáron, baromi meleg volt, annyit mondtam valakinek, idézem magam, "olyan melegem van, hogy vízipólóznak a tökeim". Ezután minimum 1 héten át a facebookon mást sem láttam, mikor megnyitottam, mint egy alzás reklámot, hogy vegyek herekondicionáló kenőcsöt ajándék herezacskó mintájú tornazsákkal. Elképesztő amilyen pofátlan szinten hallgatóznak a mai telefonok/applikációk. Teszik mindezt úgy, hogy én pl a célzott reklámokat ha tehetem, mindig, mindenhol kikapcsolom, de nem igazán látom, hogy lenne hatása.
-
A feleségem telefonja. A gyári programokon kívül viber, dm, telekom, otp. Azok biztosan nem hallgatóznak, mert nekem is ugyanezek vannak fenn, és nekem nem reklámozgat hallgatózás alapján, pedig nekem kettősügynök telefonom van (P30). Ez kémkedik keletre is nyugatra is. Szóval valamelyik gyárilag rajta levő alkalmazás fülel. Aztán, hogy ez Samsung saját alkalmazása vagy pl a gyárilag rárakott Facse, az lényegtelen.
Csinálta az S9 telefonja is, egy hónapja kapott egy teljesen új S21 FE-t, az is csinálta már a második napon. Nem egy-két ritka alkalom, hanem rendszeres. Már nem is mondjuk egymásnak, hogy miről van szó (már fél szavakból is megértjük egymást) csak rutinból emeli a telefonját és mutatja: mosógép reklám. Mert ebédnél mosógépről beszéltünk. Nem venni akarunk, csak annyit mondott, hogy majd rángassam ki a helyéről, hogy kitakarítsunk alatta-mögötte. Közben elhangzott párszor a "mosógép" kulcsszó. Aztán ebéd utáni kávénál már mosógép reklám van a telefonján. De ez itt európában teljesen rendben van a nagy többség szerint, hogy a telefon lehallgat és azonnal reagál rá, mert ez a mi érdekünkben történő adatgyűjtés, hogy még kényelmesebbé tehessék az életünket. A hüvelybe meg rúgjunk bele még egyet, mert az kémkedik utánunk, nyomkövetőt osztogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest