- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
Ne legyenek illúzióid, hogy Magyarország bármikor is tényező lesz bármilyen világuralomra törő hatalom alatt. A kérdés az, hogy melyik a két rossz közül a jobb? Szerintem egyértelmű a válasz. Az hogy az USA dominál, az egy aktuális állapot. Mi papíron - és nem mellesleg szerencsénkre - abba a táborába tartozunk MÉG!
Kína kőkeményen próbálkozik, ezerrel folyik az újkori gyarmatosítás, csak most a gazdaság a fegyver. [link] [link] [link] [link]
Én inkább ezektől tartok nem megfoghatatlan amerikai "büntető szankciótól". -
martonx
veterán
1. Tetszik vagy sem jelenleg egypólusú világrendben élünk.
2. Jelenleg (hidegháború vége óta) az emberiség minden eddiginél békésebb, jobb korban él, ellentétben az eddig sok tízezer évvel. És ennek a jólétnek pont az egyik fundamentuma az egypólusúság.És most vannak törekvések újból többpólusú világrend kialakítására (Oroszország, Kína, India, mint másik pólus). Nem vagyok látnok, de az eddigi történelmet elnézve, én inkább a jelenlegi egypólusú világrend fennmaradására szavazok.
-
spect80
senior tag
Félreérted. Én nem bűnöst keresek, alapvetően nem hiszek a jó és rossz oldalban.
Ezért sem teljesen értem, hogy jön ide politikusok lehallgatása, aminek semmi köze egy mobiltelefon adatgyűjtéséhez. Teljesen más szint, más célok.
Egyébként azért mert itt a vadkeleten nem éri el az ingerküszöböt egy ilyen hír attól a kínaiak, pláne az oroszok sem szentek: [link] [link] [link]csak ismételni tudom önmagam: Engem az érdekel, hogy mit fog majd kezdeni az adataimmal egy teljes megfigyelésre, grade-ekre és abból kieső retorziókra építő rendszer ahol az emberi jogok nagyjából nem léteznek.
Ezért aggályos ez a badge ügy is. -
AtHoS
nagyúr
De csak úgy álá natúr megjelenik egy reklám önmagában a "semmiből" vagy valamelyik használt APPban jelenik meg?
Utóbbit tudom csak elképzelni és ehhez segítség lehet személyes/privát DNS használata pl. dns.adguard-dns.com
P30at vált nálam most egy S23
Ilyen jelenséget P30on facés Messenger APPal tapasztaltam vagy 3 éve: korpovit kekszről beszéltem és pár perc múlva megnyitva a Messenger APPot ott is figyelt az utolsó beszélgetések között fixen szereplő reklámnál a korpovit keksz ajánlása
Mondjuk azóta sem tűnt fel ilyesmi...a Messengerben sem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest