Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
nekem szerencsém van, almádiban van a páromék nyaralója, onnan fél óra az út kapolcsig

-
süti5
őstag
Folytassuk a 2006-ossal

Valaki tud szálláshelyet a völgyben két fő részére Öcsön? Már elfogytak a helyek hivatalosan a magánszállásokon.... -
[HUN]Zolee
őstag
Na ahogy látom nem sok PH-s rajong a völgyért.

Pedig jó hely, csak időbe kell helyet szerezni
Ezzel én most lezárom ezt a topicot
-
!attis!
tag
Véget ért a móka! Vége....
mint lassan a nyári szünetnek is..... bár az idő joban inkább az őszi szünetre hasonlít :S -
!attis!
tag
''Kocsiba Beeeee....., ablakot Leeeeee Könyököt kiiiiiii 2 BEEEEEEEE!'' Este Buleeee!
Én ott lezsek 
-
[HUN]Zolee
őstag
Na elérkezett az utolsó nap, az utolsó lehetőség hogy idén legyeretek bulizni egy nagyot. Mi ott leszünk, árunk titeket, és vigyázunk rátok hogy békében tombolhassatok.
Mégeccer mindenki üljön kicsiba,buszra,vonatra, és irány a völgy
-
!attis!
tag
jah és Kimaadt: UPPPPPPPPPPPP!
-
!attis!
tag
HIHII! Tegnap este a Sőr hideg volt és Bőven elég!!

-
[HUN]Zolee
őstag
Na elérkezett a végéhez az idei művészetek völgye. Még 2 nap, mely más lesz mint a többi.
Évek tapasztalati szerint jóval több ember látogat most majd el , mint eddig. Remélem minnél többen jöttök, mert most lesznek a jó bulik 
-
!attis!
tag
Up a Topiknak..

Hétvégén én is tépek le..
csak idő legyen jó a csajok legyenek szépek és a sőr legyen hideg 
-
ladybug
őstag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Ez remek.

-
ladybug
őstag
Szombaton mennénk, de ha eső lesz... Mit lehet esőben csinálni a Völgyben?
-
Grunya
aktív tag
Ez érdekes, hogy kevesen vannak...
Két éve mikor voltam iszonyatos tömeg volt. Ráadásul uilyen forróság is mint most. Mindezek ellenére oriási élmény volt látni a rengeteg kézműves terméket, hallgatni a jó kis jazz-zenéket, meg mikor mit... Nagyon visszavágyom, de sajnos messze lakunk..
Meséljetek, ki mit látott az idén!!? -
[HUN]Zolee
őstag
Na elöntötte a völgyet a víz, de legalább nincs 40°

-
[HUN]Zolee
őstag
up mert kevesen vannak , nagyon kevesen

-
[HUN]Zolee
őstag
Up a neves programnak

-
ladybug
őstag
Sátrad nincs? Mert akkor már meg is lenne oldva.
Bővebben: link
Esetleg itt nézd meg.
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
Valaki tud szállást jövő péntek szombat vasárnapra Kapolcson vagy valahol a Völgyben?
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Próbálj meg időt szakítani megéri

-
ladybug
őstag
Itt lakunk nem messze a Völgytől, de eddig még egyik évben sem tudtunk elmenni, mert v.mi közbejött. De idén végre megyünk.
A jövő szombatot szemeltük ki magunknak. Addig talán el is tudjuk dönteni, hogy mit érdemes megnézni, miben érdemes részt venni, mert olyan sok program van, hogy ezt nehéz eldönteni.
A hely csodálatos, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy nézze meg, hogy mi történik itt. -
Motion_Blur
félisten
Engem érdekel(ne) a dolog, csak nincs időm elmenni
Tavaly voltam ott átutazóban, pont a banzáj alatt és nagyon megtetszett
-
GombócArtúr
senior tag
ahogy észrevettem itt a péhán az ilyen témák nem valami népszerűek. (Ezért sem fogom megynyitni az Alternatív zene c. topicot, nem szeretek magammal beszélgetni). A művészetek völgye meg nem is árammal megy, úgyhogy érthető az érdektelenség...

Egyszer jó lenne kijutni oda is, ha lenne kikkel... Úgy hallottam nagyon jó. -
[HUN]Zolee
őstag
Ma megkezdődött a nagy banzáj itt Veszprém és Tapolca közt félúton. És mivel nem volt még ilyen topic gondoltam nyitok egyet.
Ha valami kérdésed van tedd fel, ha tudok válaszolok.
Bővebben: link Ez a hivatalos weboldal, amit én most nme tok elérni valamiért, de minden program le van írva itt. Én lent dolgozok a vögybe, így a forgalmi helyzetről tok majd írni ha érdekel valakit, és talácsokat adni, hogy hogyan kerülheti el a dugót
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mint lassan a nyári szünetnek is..... bár az idő joban inkább az őszi szünetre hasonlít :S
Én ott lezsek 

csak idő legyen jó a csajok legyenek szépek és a sőr legyen hideg