Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
Először, és utoljára csináltam ilyet, de most nyertél egy fokkal használhatóbb kivitelt a képedből:
Meg van tükrözve lefelé, és felfelé a kép, plusz egy kis content avare fill hogy ne legyen szupereggyértelmű.
Lehetne még rá nyomni átmenetes homályosítást lefelé, és felfelé, hogy eltakarja az ismétleseket, de ezt már rád bízom
-
cerb
tag
Ez lenne az aktuális beállításom. A kiosztás most már nagyon régóta így néz ki a közelmúltban egy változtatást leszámítva.
Akkor váltottam lumia 920ról 930ra, aminek kicsit nagyobb a kijelzője, ezért a legfelső, és a harmadik sort kicseréltem, hogy a telefonálás, chat , névjegyek egy kézzel és nyújtózkodás nélkül elérhetőek legyenek. A fehér sáv azt főképernyő felső sávját jelöli, hogy kb elképzelhető legyen, hogy mi hova kerül.
A képernyő további része már nem ilyen jól szervezett, inkább csak csoportokba rendezett dolgok. Egyedül a ritmusra figyeltem: minden sorban igyekeztem egy nagy, és egy közepes csempét tenni, és ezt felváltva "kötésbe tenni" mint egy téglafalat.Legalulra az aktuális új dolgok kerülnek, amik még nem találták meg a helyüket, vagy lehet nem is maradnak túl sokáig a telefonon(modern music)
A háttérképet én fényképeztem, a kezdőképernyőn pedig a zenekarom új logója van.
Remélem tetszeni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest