- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roby1520
tag
válasz
Luck Dragon #2438 üzenetére
Lesz jobb is.
-
roby1520
tag
válasz
Luck Dragon #2329 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #2017 üzenetére
Hát nem tudom, most egy kicsit elvesztettem a reményemet a Win10-zel kapcsolatban.
Pl. ott a PC-s Win10: Már kint az RTM build, de egy félkész vacak az egész :/
A mobilos meg még ezen a szinten sincs.Ráadásul Alig van olyan eleme a Win10-nek jelenleg, amire azt lehetne mondani, hogy befejezett, vagy hogy szépen kidolgozott.
PC-n és tableten 100%, hogy amíg lehet, maradok a 8.1-en, illetve mobilon a WP 8.1 után nekem WP 7.5 és Android 5.0 lesz párhuzamosan.
Én úgy számolom, hogy ebben a tempóban ~2 év múlva talán már el fog jutni a Win10 minőségben a 8.1 szintjére.
egyébként most ilyen a mobilom kezdőképernyője:
kíváncsi vagyok, ki jön rá arra, hogy honnan van a kép
-
chipesz
őstag
válasz
Luck Dragon #2004 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Luck Dragon #1926 üzenetére
egyébként engem nem zavar, nem azért kérdeztem.
viszont ha érdekel titeket a téma, akkor érdemes lenne benézni a 'Retro teló rajongók OFF topikja' című tokiba is.
-
válasz
Luck Dragon #1924 üzenetére
ez még WP topik?
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #1918 üzenetére
Volt két hasonló Siemensem: C45 és M50. Az A35, ami ezek előtt volt, csak számozásban hasonló.
Anno gyakran úgy jutottunk új játékokhoz a telefonon, hogy elvittük a szervizbe szoftverfrissítésre.
Bár ha jól rémlik, M50-ben már volt Java, így arra lehetett játékot telepíteni.Így visszagondolva a legfaszább egyértelműen az volt ezekben a telefonokban, hogy az akksi baromi sokáig bírta, összevetve a mai helyzettel, legalábbis az okostelefonok frontján.
-
válasz
Luck Dragon #1920 üzenetére
nekem a régi Palm és WM PDA-k a nagy kedvenceim.
-
válasz
Luck Dragon #1918 üzenetére
szerintem utóbbi.
bár én meg egy SG75-öt szereztem tegnap - igaz, nem működik. -
zombinyul
addikt
válasz
Luck Dragon #1910 üzenetére
Mikor veszel, es mit?
Remelem maradsz WP vonalon
Ehhez mit szoltok? Meglepo, de kellemes meglepetes
-
válasz
Luck Dragon #1885 üzenetére
Nem tagadom, engem kilóra megvettek az új telóikkal, illetve a TV-i és monitorai is királyak.
Na meg a WP-t is először egy Optimus 7-tel ismertem meg, ami máig az egyik kedvenc telefonom.
-
válasz
Luck Dragon #1879 üzenetére
PC-re júliusban, mobilra meg októberben.
Az első normálisabb telók meg szerintem nálunk január-február környékén fognak megjelenni.
Viszont én PC-n egyelőre maradok 8-on (meg tableten is), mobilon meg akkor váltok 10-re, ha az LG kiad egy jobb Win10 mobilt.
Mondjuk egy G4 for Windows nagyon pöpec lenne. -
válasz
Luck Dragon #1877 üzenetére
A szolgáltató-váltás az így is - úgyis meglenne, csak így a kettő együtt lenne.
Szóval az itt csak előny.Nekem őszintén szólva a 930-cal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, egyébként gondolkodtam annak is a vételén, természetesen.
-
válasz
Luck Dragon #1875 üzenetére
A vodánál most 100k kártyásan, és azzal együtt le is lenne tudva a szolgáltatóváltás is.
Néztem a G3-at is, de ugyanaz a GPU + nagyobb felbontással, meg a +40k felár kissé visszatart.
Cserébe meg csak annyi, hogy S800 helyett S801, de azonos akkumérettel, meg hogy annak van microSD-je, de az meg önmagában nem ér meg 40k-t!Mást nem tudnék magamnak elképzelni.
Samsung v Sony élből kizárva, Asus csak függetlenül van, drágán, HTC is, más jó meg nem igazán jut eszembe. -
válasz
Luck Dragon #1873 üzenetére
Play Store vagy AppStore nem lesz rajta.
Ez amúgy is szembe menne a Microsoft egységes Store-ral kapcsolatos koncepciójával.
Ugyanis most nekik az a cél, hogy minden fejlesztő minden alkalmazását fordítsa le Win10 univerzális appá, beleértve a webappokat, win32 appokat, iOS appokat, illetve Android appoka egyaránt.
Tehát ami lesz, az az, hogy Android vagy iOS appokat lehet majd W10-re fordítani.
Ami aztán vagy működik, vagy nem.Vicces is lenne, ha a komplett Dalvik meg iOS framework tokkal-vonóval benne lenne a mobilban, lenne vagy 6-8 GB minden szarral együtt az OS.
Egyébként lehet, hogy nekem a történet vége egy G2 lesz, mint fő telefon.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #1868 üzenetére
...és még most is ez van fent, lassan rekord.
De amúgy alig várom wp10-et, ott látom, hogy a háttér nem a csempék háttere külön, hanem valós háttér, sokkal egységesebb úgy. Épp tegnap próbálgattam (wp 8.1 alatt) a sötét helyett a világos hátteret, hát azzal sehogy nem akart összeállni. Talán mikor háttér nélkül/egyszínűek a csempék, egyébként nagyon nem.
-
válasz
Luck Dragon #1862 üzenetére
és mi az utód?
-
válasz
Luck Dragon #1860 üzenetére
pedig úgy rémlett, hogy neked is WP8-ad van.
Mindegy, desktopnál attól még be tudsz állítani belőlük hátteret.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #1830 üzenetére
Azért itt belóg néhány faág is, a háttérszín sem homogén, sőt a háttérben is látszódnak fák meg bokrok.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #1824 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #1824 üzenetére
Mert az hátrány a WP-nél?
szerintem pont az a jó, ha minimalista, és nem egy filmvászon próbál lenni a kezdőképernyő.
-
chipesz
őstag
válasz
Luck Dragon #1811 üzenetére
Köszi és köszi!
Egy hete van itt a kis Vihar, szegényt kidobták egy kocsiból, hozzánk szegődött, úgyhogy megtartom. Aranypofa. 😊 -
válasz
Luck Dragon #1812 üzenetére
Kizárásos alapon, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Ninebot by Segway F25E II
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged