- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Ha nem inged, ne vedd magadra, ilyen egyszerű - sehol se írtam, hogy rólad írtam. Becsüld magad jobban!
Tényeket meg nem linkeltél (ez mi már tényleg, párhuzamos valóság, lol), azokat én tettem több kutatás formájában is, te egyszerűen úgy döntöttél, ignorálod/nem érted meg, amit linkelek. Ezen nem tudok segíteni. Ez tényleg önkéntes vakság
Musk nyilván nem a patásördög, csak egy nárcisztikus szociopata kemény sorozathazudozással - azon meg nemtom mit csodálkozol, ha ezt a média jó alaposan ki is vesézi (nyilván ez generálja a kattintást, jóreggelt).
Új hozzászólás Aktív témák
ph 50 százalékkal csökkentek a reklámbevételek, a Twitter cash flow-ja még mindig negatív – Elon Musk saját bevallása szerint elszámolta magát.
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest