- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Első körben én is a virtualizálást ajánlanám. 8 GB RAM-mal már vígan el lehet játszadozni.
Ha mindenképp a fizikai gépen akarsz dual boot-t, akkor pl nálam a következőképp van megoldva:
Fizikai gépen van egy Vista és egy Server 2008 R2. Be van állítva a WOL.VPN-en belépek routeremre, WOL-lal gépet felébresztem. Alapból a Vista elindul.
Belépek Vistára (mstsc, Logmein, Teamviewer, bármi módon), EasyBCD-vel a Default OS-t átállítom 2008 R2-re, restart és indul a 2008 R2. -
kraftxld
félisten
Milyen célból kell rá több OS?
A wake-on-lan-t meg lehet csinálni egyszerűen, de sima desktop gépnél, az out-of-band management húzós dolog, hogy csatlakozni tudj rá az OS boot elött.
Én simán raknék rá egy win7-et, majd a többi oprendszert virtualizálva vmware workstationben vagy virtualbox-ban futtatnám.
Wol-al felébred a win7, arra csatalkozol mondjuk logmein-el, és elindítod a többi OS-t ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest