- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
elmondom én pl. miért ''vagyok oda'' a gépért:
1. ezt használom otthon, és nem szeretném egy hétre nélkülözni
2. értékes dolgokat nem hagyok személyes felügyelet nélkül
3. kézzel bontható
részemről nem a becsvágy volt a döntő szempont az építés során, csak egy csendes gépet akartam csinálni. természetesen tökéletesen megértem azokat, akik büszkék az alkotásukra és minél több embernek meg szeretnék mutatni. -
harry
veterán
Nézd, én szívesen otthagyom a gépemet, hogy más is láthassa, aki sajnos hétvégén nem tud kimenni - de akkor tudni akarom hol lesz, és mennyire lesz elzárva. Nem attól félek, hogy ellopják, csak ugye nem tudom felügyelni a gépet, és azért nem szívesen hagyom egyedül úgy, hogy bárki fogdoshatja, vagy cseszteti az ajtót/paneleket, oldalát stb. De ha kellő képpen el van zárva, akkor jó (mint már említettem a radikalmodon, nekem az a megoldás tetszik, hogy a gépeket vitrinbe rakják, mint valami múzeumban, így bárki megnézheti, és a tulajdonos is nyugodt lehet: Bővebben: link)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest