Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
semmi! ez teljesen normális!
egyébként attól függ! mi az üzenet?nekem az most a baj, hogy nem tudok rákapcsolódni másik mozdonyra. kicseréltem már a gépet, meg is fordítottam
, átraktam másik vágányra, szelvényre, váltótól távol, váltóhoz közel. sehogy sem jó. a kapcsolódás pillanatában lefagy. más aktban nem csinálja... vagyis volt már, hogy igen, de csak 13ból egyszer
de abban az aktban amit most szerkesztek minden alkalommal lefagy és emiatt nem tudom befejezni... HELP
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként attól függ! mi az üzenet?
, átraktam másik vágányra, szelvényre, váltótól távol, váltóhoz közel. sehogy sem jó. a kapcsolódás pillanatában lefagy. más aktban nem csinálja... vagyis volt már, hogy igen, de csak 13ból egyszer