Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
Helló mindenkinek!Na ezt kapjátok ki:A conbuilder nevezetű kis programocskával próbáltam összeállítani szerelvényt próbaképpen,hogy akkor lecserélgetem majd az activityknél hiányolt,- (közben persze helyén lévő,és meglévő) dolgokat általam kreált szerelvényekre,mozdonyokra,stb...De,(itt az újabb meglepi)!Kipróbálásképp csináltam a VM15-oldalról letöltött Tűzoltó vonatból egy szerelvényt,egy M44-essel vontatva,annak rendje-módja szerint conbuilderrel,megnevezve,elmentve,stb...Ám amikor a játékban elő akartam szedni felfedező módban,akkor......Katasztrófa megint.Teledobott olyan hibákkal,amiket még eddig nem is láttam,persze nem indult,és kidobott a francba...Na most kérdem én:Már a conbuilderrel sem lehet kezdeni semmit?Nem elég,hogy az activity editor is egy nagy instabil nulla.Akkor most mi a francot kezdjek vele?

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest