Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Megkaptam az eng-eket, de sajnos nem ezek hiányoznak. Ezek megvannak az msts flirt oldalról.
Ami kell nekem:
H-Start_5341-034-7_A.ENG
H-Start_5341-034-7_B.ENG
H-Start_5341-034-7_C.ENG
H-Start_5341-034-7_D.ENG
és így tovább a 055-2-es, 058-6-os és a többiből is _A, _B, _C, _D .eng fájlok hiányoznak.Először megpróbáltam átnevezni a flirt oldalról letöltött .eng-eket, ez katasztrófába torkollt.(: Viszont, ha átírom a konzisztokat conbuilderben meg az álló szerelvényeket kicserélem AE-ben, akkor el tudom indítani az aktot. A probléma az, ha újabb aktot másolok fel, amiben ugyanaz a .con szerepel, akkor természetesen felülírja a már kijavított fájlt és kezdhetem előről. Próbáltam, hogy írásvédetté teszem azokat, amiket már átírtam, akkor csak az álló szerelvényekben talál hibát és az miatt nem indul el. Azokat kicserérlni csak AE-ben tudom, de 10ből 7szer lefagy amikor egy ilyen aktot próbálok betölteni. Elég necces minden akt amiben flirt szerepel bármilyen formában.
Szóval még mindig nem késő, ha segíteni szeretnél! Itt a nagy lehetőség, ne hagyd ki(:és ha már itt tartunk... legfrisebb hiánycikk:
MAV_Hangok\Halby\DZUGALT_uj.sms ((:
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- PayPal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs