- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
engusz
veterán
WAP hívásdíjak (percenként)
Csúcsidőben bruttó 36 Ft
Csúcsidőn kívül bruttó 24 Ft
WAP - Havidíjas előfizetőknek
0 - 2 MB bruttó 375 Ft
2 - 5 MB bruttó 950 Ft
5 MB felett bruttó 1 500 Ft
10 MB felett minden további megkezdett 10 MB (bruttó) 1125 Ft-ba kerül.
Kész rablás. De sajnos csak ezek közül van lehetőségem választani. Vagy nem WAP-ozom. -
engusz
veterán
Kérdés, hogy mennyire függő az ember. Vagy mennyire tartja a kapcsolatot a barátaival, ismerőseivel. Az egyik kedves barátom (és osztálytársam) megrendelte az Internetet a Vodafone-tól és egész nap GPRS-en keresztül fut(ott) az AgileMessenger (MSN, ICQ, stb.). Persze ehhez kell egy S60-as Nokia telefon. Viszont, ha rendelkezik ezzel az ember és még véletlenül egyébként is előfizetne a GPRS Netre, akkor szvsz. megéri.
Próbálkoztunk, hogy hátha WAP-on keresztül is megy, de nem sok sikerrel. Arra jutottunk, hogy a Vodafone keményen szűri a dolgokat. -
engusz
veterán
Szerintem nagyon szenyók a WAP szolgáltatások. Igaz, nekem csak Vodafone-nal van konkrét tapasztalatom. De legutóbb le is mondtam. Előbb küldték azt az SMS-est, amiben értesítettek, hogy átléptem az adatkorlátot, mint azt, hogy át fogom lépni. Azaz előbb vontak pénzt, aztán figyelmeztettek, hogy vonni fognak.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest