- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #15923 üzenetére
Ez szvsz egy nagyon jó kis noti, bár nekem nagyon drága! én 783X-et nem találtam de GT780-at igen, nemtudom mi a kettő között a különbség de sok nem lehet!
itt vannak árak!
-
Pizzu
aktív tag
válasz
LaptopSystem #15826 üzenetére
vannak olyan gépek amelyek bootnak kezelik némely USB eszközt
ez enyhe túlzással természetes
ez semmilyen rendellenességet nem takar
-
orionpro
tag
válasz
LaptopSystem #15574 üzenetére
Szerintem ne cserélj benne procit, felesleges lenne. Nem lenne látványos sebességnövekedés. Az i5 bőven sok. Memóriánál az a 5.9 valami véglet lehet mert nekem is annyi. Pedig gyengébb a notim. i3-370-2,4ghz, 4gb ddr3 nanya, geforce310.
Nekem ilyenek az értékek: 6.6 - 5.9 - 4.5 - 5.6 - 5.8
Remélem segítettem. -
válasz
LaptopSystem #15558 üzenetére
vagy toshiba, vagy lenovo, vagy asus, vagy akár msi - minden gyártónál csak a megfelelő szériát kell megtalálni, adott árkategóriában...
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15555 üzenetére
na jó de pont ebben kéne némi tanács hogy milyet érdemes venni, meg kb 160ból szeretnék majd kijönni
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15553 üzenetére
meg msi-t se többé
de ha új laptopból tudsz ajánlani bármit akkor azt majd szívesen fogadom, nemigazán vagyok képben a minőség/ár kategóriákban
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15551 üzenetére
használtat nem fogok venni, bocsi
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15549 üzenetére
220 volt annó, de előbb még adják vissza
na meg ha visszakapok az árát nem akarom mindet laptopra költeni, max 180at
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15547 üzenetére
hát aug végéig tart, sajna suli miatt nem tudtam hamarabb elküldeni, remélem nem csúszok ki belőle, tegnap vitte el a futár, de csere helyett az ára sokkal jobb lenne mert már olcsóbban tudok jobbat venni
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15545 üzenetére
geforce 9600m 512 mb, mindegy mi a baja csak hozzák helyre, bár jobb lenne ha nem tudnák mert akkor visszafizettetném velük
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15543 üzenetére
van amikor a kék halál helyett hirtelen tök piros, vagy zöld lesz a kép, de egy szimpla filmnézés közben is majdnem forró, azt pedig kétlem hogy ez átlagos lenne, akármivel kezdek el játszani túlmelegszik és bumm kékhalál
-
bitum3n
tag
válasz
LaptopSystem #15539 üzenetére
hali, kajak ugyanez a problémám nekem is.... most ment vissza harmadszorra a szervízbe, eddig cseréltek benne hűtőt meg bordát de mindig kékhalál....ha most sem hozzák helyre visszafizettetem velük rohadjanak meg, kurvára felbasz hogy nem tudják megcsinál normálisan... bocsi a csúnya szavakért. valakinek van gyébként tapasztalata a fogyasztóvédelemmel kapcsolatban? mert ha nem hozzák helyre ahhoz fordulok
-
válasz
LaptopSystem #15534 üzenetére
az esetleges karcolódási hajlam nem derült ki a néhány nap alatt, a csicsát a karácsonyfás kivilágításra értettem, amit vélhetően még kitt is irigykedve nézeget...
-
válasz
LaptopSystem #15530 üzenetére
nem melegszik vészesen, a billentyűzet átlagos, és bár "gamer" kategóriás/drága notikban láttam már jobbat is, de azért bőven használható!
-
válasz
LaptopSystem #15528 üzenetére
egy új gx660-256hu járt nálam néhány napra, és bár szerintem túl csicsás, de hardveresen teljesen rendben van, az árához képest nagyon ütős noti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest