- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MSI Hungary
Hivatalos
válasz
qwertly #17371 üzenetére
Az operációs rendszered kiválasztása után [innen letöltheted az összes drivert]
-
eketomy
senior tag
válasz
qwertly #15978 üzenetére
Nincs usb hub esetén korlát, csak ne legyen sok usb hosszabító rákötve, ill. valami két portot is lefoglal majd hogy működjön az eszköz pl: gondolok itt egy usb külső hdd-re.
ha átváltasz csak külső monitorra klónozás nélkül akkor asztalon kattints jobb egérrel majd képernyő felbontás és ott látod az éppen aktív monitort majd a csúszkával tudod a felbontást szabályozni!
-
eketomy
senior tag
válasz
qwertly #15976 üzenetére
Van erre egy FN+F2 billentyűkombináció amivel lehet varriálni hogy hol legyen a kép! Úgy kell beállítani, hogy csak külső monitoron legyen és akkor olyan felbontást adsz meg amilyet akarsz. Lehet klónoztatni is ezzel, csak nyomogatni kell ezt a funkcióbillt! Garoztatásról nem tudok érdemlegeset nyilatkozni, mivel én 1évesen vettem az msi notimat azóta már eltelt 1év és már nem garos, anno meg nemis kérdeztem hogy működik ez
-
eketomy
senior tag
válasz
qwertly #15964 üzenetére
Hát a billentyűzetről való indulást a mai notebook biosok nem támogatják, legalábbis az msi-be tudtommal nincs ilyen funkció, (nekem is msi notim van)
viszont az simán kivitelezhető, hogy mindjárt a külső monitoron legyen kép! először rá kell dugni a monitort utánna winfosba átlőni elsődlegesnek azt a kijelzőt és utánna már arra fogja adni a windows képet! -
eketomy
senior tag
válasz
qwertly #15946 üzenetére
Alapból 2év gar jár az msi notikra! Én az enyémet 1évesen vettem használta még 1év garral. Nekem az akkori tulaj azt mondta, hogy van egy Budapesti központi szervizük ahol garoztatják, ill. vagy oda vissza viszem abba a boltba ahol Ő vette és ott intézik nekem a gart, de nagyon mást nem tudok, hogy kijönnek-e házhoz és hogy elvinnék -e vagy hogy ennél pontosabban hogy működik azt nem tudom, hál istennek az enyémmel még semmi baj nem volt de azóta már pont le is járt a garom!
-
eketomy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged