- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
Chubbyinc #13649 üzenetére
Nekem ott semmi.
Atheros is van már fent. Mindegyik szar driver, egyiket mikor akartam telepíteni az kiírta hogy nincs rá szükség mert megfelelő driver már fent van. Tehát már driver-re nemhiszem hogy szükségem lenne. Max egy új laptopra. Már nagyon kivagyok ettől. 4 napja van meg a laptop.
-
Lampard19
tag
válasz
Chubbyinc #13643 üzenetére
Nembaj ha ennyi se lesz, csak menne a wifi.
Valaki nemtud megoldást a wifis problémámra? Már mindegyik driver-t felraktam az msi oldaláról, system control managert, gombbal bekapcsolva, hálózatoknál engedélyezve de semmi. Amúgy a start menüben nemkéne valami driver-nek lenni? Mert régi laptopomnál ami egy Dell volt, fellett telepítve és a start menüben ott volt.
Cx600_018-as laptopról van szó.
Win 7-et használok itt amúgy hol kell keresni vezeték néküli hálózatot?
Én a hálózati és megosztási központ-vezetéknélküli hálózatok kezelésében néztem, ott 0 elem van tehát nemműködik. De nekem az a furcsa, hogy ott nemis ír valami keresés... vagy ilyesmit mint xp-n. (Win7-et csak néhány napja használok.) -
válasz
Chubbyinc #13616 üzenetére
csak simán magától lekódolódott?
az érdekes...
ha a noti alját leszdnéd, akkor sem biztos, hogy sokkal egyszerűbb lenne a dolgod, mert volt már nálam több olyan noti is javításon, amit darabokra kellett szedni, mert a elem/reset kapcsoló az alaplap másik oldalán volt! -
válasz
Chubbyinc #13612 üzenetére
a bios -> boot szekció beállításai?
urbanjozsi; lehet, hogy már a rendszer alapos kitisztítása és megfelelő beállítása is látható/érezhető gyorsulást eredményezne! (ideiglenes tárak/mappák kiürítése, felesleges visszállítási pontok törlése, lemezkarbantartás, töredezettségmentesítés...stb) például a ccleaner használata is segíthet tisztán tartani a rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest