- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
TrollMetal #13673 üzenetére
A hang miért ilyen szar msi laptopon? 1-2 hete vettem, nem maga a hangszóróval van a baj. Van hogy torzít, másik meg hogy sokkal halkabb mint a 3-4 évvel ezelötti laptopom.
-
Lampard19
tag
válasz
Chubbyinc #13649 üzenetére
Nekem ott semmi.
Atheros is van már fent. Mindegyik szar driver, egyiket mikor akartam telepíteni az kiírta hogy nincs rá szükség mert megfelelő driver már fent van. Tehát már driver-re nemhiszem hogy szükségem lenne. Max egy új laptopra. Már nagyon kivagyok ettől. 4 napja van meg a laptop.
-
Lampard19
tag
válasz
Chubbyinc #13643 üzenetére
Nembaj ha ennyi se lesz, csak menne a wifi.
Valaki nemtud megoldást a wifis problémámra? Már mindegyik driver-t felraktam az msi oldaláról, system control managert, gombbal bekapcsolva, hálózatoknál engedélyezve de semmi. Amúgy a start menüben nemkéne valami driver-nek lenni? Mert régi laptopomnál ami egy Dell volt, fellett telepítve és a start menüben ott volt.
Cx600_018-as laptopról van szó.
Win 7-et használok itt amúgy hol kell keresni vezeték néküli hálózatot?
Én a hálózati és megosztási központ-vezetéknélküli hálózatok kezelésében néztem, ott 0 elem van tehát nemműködik. De nekem az a furcsa, hogy ott nemis ír valami keresés... vagy ilyesmit mint xp-n. (Win7-et csak néhány napja használok.) -
Lampard19
tag
Ja meg az is érdekelne hogy biost miért érdemes frissíteni és hogyan kell win 7 alatt.
Köszönöm.
-
Lampard19
tag
Sziasztok.
Van egy Msi cx600-asom és nemakar működni a wifi.
Itt egy kép, ami látszik hogy szerinte az eszköz megfelelően működik.
http://kepfeltoltes.hu/091119/win7_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSegítsetek légyszi, két napos a laptopom, de nemakar összejönni.
Még az is érdekelne hogy a bluetotooth hol érhető el és hol használható, meg a mikrofon hogy hogyan működik.
..................................Néhány hozzászólással ezelött valaki a webcamerát kérdezte ilyen tipusnál, ott csak a saját gombját kell megnyomi, a gép meg leszedi és telepíti az illesztőprogramot automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest