- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
válasz
Sugar Snekov #17643 üzenetére
Itt van pár kép, még nem fejeztem be, mondjuk 2 év után illendő lenne. Szerintem nyár közepe, vége felé megpróbálom befejezni. A költözés megkavarja egy picit az embert, meg a cuccokat is.
-
LarsR
tag
válasz
Sugar Snekov #17640 üzenetére
Szia!
Már több mint 6 éve nyüstölöm a mostani gépemet (EX705x). Nem keveset volt használva. Volt, hogy több mint 2 hétig ment a gép, igaz 2 nap után már nagyon igényelte az újraindítást. 1x vittem be szervízbe, amikor meghalt az aksi és furcsán bemákosodott a kijelző. Akkor mondtam a szervízben, hogy nagyon melegszik a gép. (Ki kellett használni a garit) Akkor ők újrapasztázták és kitakarították, igaz én már előtte kitakarítottam. Utána is ugyan olyan forró volt a gép. cpu: 80 vga 80-90 fok között mozgott, egy kiadós Battlefield után (4-5 óra). Miután kidobtam az aksit a gépből minden probléma megszűnt. Igazából a szervízben is ugyan annyit tudtak róla mondani amit én is magamtól tudtam, semmi újat.
Én alig vártam a garancia végét. Most már csak a ram és a deszka eredeti benne, igaz bios frissítés is történt. A melegedést is megszüntettem, kidobatam a p.csába a gyári hűtést és kapott egy egyedit.
(cpu:35-40 vga:43-48 fok 3-4 óra intenzív játék után)
Páromnak is MSI-je van, az a kv-t is jól bírja
.
Szerintem nem rossz márka, az újakról nem tudok semmit, régiek melegednek eléggé. Csavar csak úgy nem hullott még ki belőle, ellenben sok ismerősömnek más gyártótól igen, pedig ők abszolút soha szét sem szedték a gépeiket.(Acer,Toshiba,Samsung, ....) Nem akarlak se rá, se pedig lebeszélni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest