Új hozzászólás Aktív témák
-
[KGR]
tag
válasz
chriskross #6071 üzenetére
Nekem két garanciális problémám volt eddig életemben.
Az első az Aqua computersben részegységenként összevásárolt számítógép volt. Megvettem mindent, hazavittem, összeraktam, majd el se indult. Visszavittem (3 napon túl), hátravitték, 10 perc múlva jöttek, hogy szó nélkül cserélnek mindent, ami nem működik. (alaplap + memória) Mellesleg megjegyzem, hogy a mai napig úgy tartom, hogy az én hibámból mentek tönkre az alkatrészek. Gondolom én ezt, mivel a memóriát csak a kabátom belső zsebébe tettem megvásárlás után és utána esős időben a "rázós" villamoson utaztam. Valószínűleg megsérül a memória, ami kiütötte az alaplapot is.
Ajánlom mindenkinek az Aqua-t! Nagyon korrektek és ezt nem csak én mondom.A második garanciális problémám egy asztali DVD lejátszóval történt (Photo Hall). Nem olvasta cd lemezeket egy idő után. Bevittem, 2 hónapig náluk volt, majd visszakaptam, hogy nem észlték a hibajelenséget. Hazahoztam és ugyanolyan rossz volt mint mielőtt bevittem.
Cége válogatja... ennyi... mielőtt vásárolsz ajánlom az üzlet fórumát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest