Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz bajzso #2569 üzenetére

    Szeva!

    A 677ben és 735ben u.o. CPU és GPU van. A VGA a 745el is egyezik. Az L sorozat lényegesen átgondoltabb konstrukció mint az M. (aktív vinyóhűtő, jobb hangszórók, stb.)

    Melegedés: GPU max ~75C, (az XP saját hardvermenedzselésével, hivatalos driverekkel) nemgyenge játékkal. A CPU mindíg ez alatt van 5-10 fokkal, de az enyém intel. Bájdövéj előbb lassul be a melegtől a vinyó, mintsem M6xx szintűre izzana a CPU v. GPU.
    Bth. - úgy tudom - nincs a 735ben.
    Az XD képesség akkor érdekes, ha Olympusod v. Fujid van. Nekem az előbbi, de elvileg a 745 nem olvas XDt. ...Elvileg. ...Ugyanis u.o. (O2micro) kártyaolvasó van bennük, és a driver (is ua.) ismeri a formátumot! ...Utána kéne járnom? :F

    17'': webböngészésnél kifejezetten előnyös, szokványos betűmérettel használva, ahogy excelben is. Játéknál - ha az nem támogatja a 16:10 et, akkor - lehet kényelmetlen(-ül nagy).

    Az M677en - nekem - zavaró, a kb, 1 forintos méretű, vakító jégkék power-on LED. (nem vicc, mint egy streetracercar neonja ) És izléstelen is. :P A készülékház műanyagja, már fogdosásra is masszívabb az L7xx-en, és a kijelző LEDek sem egykupacba vannak hányva, (677) hanem jól észlelhetők.

    A 2. giga ram csak a dualcsanel miatt érdekes, ..ma még, ..XPn, bár nálam 677es giga van. Everest szerint be is zúzok vele, jópár dual 533asnak. :DDD

    Én feltétel nélkül a 735öt ajánlom.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák