- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
powerage76 #13 üzenetére
hozzá kell tennem nekem nem kevés ilyenem volt. adtak is hozzá szervert amit lehetett használni (értelemszerűen nem várható el mindenkitől hogy ilyen esetenként több tíz giga ramot felkajáéló dolgokat saját gépen futtasson értelmes gépidő alatt)
a machine learning gyakorlat cuccait saját gépen futtattam mert nem akartam google szerveren dolgozni, mondjuk nekem volt is rá vasam. clusterbe kapcsoltam az asztali gépet, a háziszervert meg a laptopomat és mehetett a móka.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
powerage76 #13 üzenetére
Amm, nem a hatarido a lenyeg, hanem az, hogy az adott szoftvert egyaltalan futtatni tudja.
Na most aki ezt tanulja, szerinted milyen gyakran hasznalja/inditja el a szoftvert?
Tudod ahhoz is kell am vas.
Szimulaciokhoz es hatalmas databazisokhoz, de akar Adobe cuccokhoz nem eleg a 200 dollarod Chromebook. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
powerage76 #13 üzenetére
Itt felmerül a kérdés, hogy voltál-e egyetemista, és használtál-e komolyabb erőforrásokat igénylő szoftvert?
Ha nem, akkor nehéz ez alapján ítélkezni. ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest