- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
powerage76 #13 üzenetére
hozzá kell tennem nekem nem kevés ilyenem volt. adtak is hozzá szervert amit lehetett használni (értelemszerűen nem várható el mindenkitől hogy ilyen esetenként több tíz giga ramot felkajáéló dolgokat saját gépen futtasson értelmes gépidő alatt)
a machine learning gyakorlat cuccait saját gépen futtattam mert nem akartam google szerveren dolgozni, mondjuk nekem volt is rá vasam. clusterbe kapcsoltam az asztali gépet, a háziszervert meg a laptopomat és mehetett a móka.
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
érdekelne erről hány egyetemistát sikerült megkérdezni, főleg ha már magyar nyelvű akkor magyar mintából...
egyetemre laptop fronton nagyjából annyi a követelmény hogy long battery life, normálisan hordozható méret (ez egyéni preferencia kérdése) meg ugye nem árt ha van rajta USB meg valami videokimenet, Ethernet port az elég nagy plusz tud lenni. AV kodekek a mindenféle videokonferenciás dolgokhoz még jól jöhet ha akkuról vagy.ja meg a wifi modul nem baj ha normális szoftveres támogatottsággal bír.
erre a sub-100e árkategóriában is lehet vásárolni, sőt.
komolyabb feladatra úgyis vagy asztali gépet fog a szerencsétlen hallgató használni amire érdemes külön félretenni, vagy valami egyetem által biztosított infrát.
persze lehet hogy most túlságosan saját tapasztalatból beszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest