- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
Ehhe. Akkor tedd egy abit A7N8X BIOS-át egy A7V8X-re.
Vagy frissítsd a R350 magos pro-t R360-as BIOS-szal.
2000-ből XP az update, vagy upgrade?
A számítógép buzi berkekről meg annyit, hogy a neten millió helyen van hardMOD és softMOD, de a modding szót használják akkor is, mikor 9500-ból 9700-at csinálsz, vagy 9800PRO-ból XT-t. Tessék nyugodtan megnézni.
[Szerkesztve] -
1. Ez nem frissítés. Ha windows után linuxot rakok fel, akkor nem frissítettem. Ha egy DVD íróra frissebb firmware kerül, az frissítés. De ha egy újabb kiadás szoftverét teszem rá, mert sejthető, hogy jó rá, az már nem az.
2. Melyik szaklapban olvastad, hogy a modding fizikai beavatkozás? Mert a szó jelentésében nincs benne. -
rudi
nagyúr
1. sokan nem olvasnak, de főleg azok nem, akiknek a szöveg készült - ezt mind tudjuk, ilyen a világ.
2. ez ismerős: ''a verekedés úgy kezdődött, hogy visszaütöttem'' :P nem érdemes firtatni
3. itt a maga módjával van a gond
4. nekem be szokott válni, ha nem nem, akkor írok egy mailt, hogy lassan a testtel. Ez már bejött párszor. És ha az sem elég, akkor jön az erélyesebb rászólás, majd a bannolás. Persz vannak esetek amikor ez sem elég. Van olyan ''kolléga'' akivel a moderátorok már hónapok óta küzdenek. Szerencsére a VGA-s részen nem nagyon van ilyen (lekopogom).
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest