- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
Ez igaz, attól mi még vitázhatunk megfogalmazáson. Én szeretek vitázni, attól okosodok, azzal sincs bajom, ha meggyőznek. Nekem jobban esik, mint amikor egy topikban 40-en bólogatunk, milyen f_sza a 6800Ultra-m, mer' anyu megvette. Ettől él a fórum.
A srác viselkedéséről nem tehetek, magát minősíti. Legközelebb senki nem segít neki.
[Szerkesztve] -
Jófan, Club, sokban nem vitatkoznék veled, mindössze egy-két kifejezésben. Ha valamit frissítesz szoftverben, az update. Ha megváltoztatod az eredeti jellegét, és alapjaiban is más lesz a végeredmény, akkor upgrade. Az SP1, SP2 az update.
Nem vitázok ezen tovább. Véleményem szerint a PH fórumán a modding fizikai módosítást jelent, máshol ez nem feltétlenül így van. Ezen kár is vitázni.
Az alaplapos példád kicsit sántít, mert arra rá való szoftvert töltesz, és attól még ugyanaz a lapod jelenik meg az operációs rendszerben. Míg itt 9800XT-t fogsz látni az eszközökben. Amint írtad, az update csak javítás, de itt nem erről van szó.
Amiről mi vitáztunk, az szakmai, ahol mindkét fél megérthető, és nem is fogjuk a másikra erőltetni a nézetünk.
Lényeg a lényeg, kár volt szegény srác fejét leharapni, főleg olyanoknak, akik semmivel nem bölcsebbek nála, és ő is áttért a vulgáris szintre.
[Szerkesztve] -
Ehhe. Akkor tedd egy abit A7N8X BIOS-át egy A7V8X-re.
Vagy frissítsd a R350 magos pro-t R360-as BIOS-szal.
2000-ből XP az update, vagy upgrade?
A számítógép buzi berkekről meg annyit, hogy a neten millió helyen van hardMOD és softMOD, de a modding szót használják akkor is, mikor 9500-ból 9700-at csinálsz, vagy 9800PRO-ból XT-t. Tessék nyugodtan megnézni.
[Szerkesztve] -
1. Ez nem frissítés. Ha windows után linuxot rakok fel, akkor nem frissítettem. Ha egy DVD íróra frissebb firmware kerül, az frissítés. De ha egy újabb kiadás szoftverét teszem rá, mert sejthető, hogy jó rá, az már nem az.
2. Melyik szaklapban olvastad, hogy a modding fizikai beavatkozás? Mert a szó jelentésében nincs benne. -
válasz
duracell89 #50 üzenetére
Mert Te 15 évesen vágod a témát? Vagy a májusi reg óta? Ugyanmár....
-
Szerény véleményem szerint az angol ''modding'' szó módosítást jelent, és ebbe pontosan beleillik, hogy 9800PRO-ra XT bios-t teszünk. Ez nem update, mivel semmi köze az aktualizáshoz vagy frissítéshez, amit az ''update (up to date)'' jelent.
Tehát igen le lett ugatva szegény srác, ami önmagában sem szimpatikus, de nekem pl. a 9800PRO moddingból egyből nyílvánvalóvá vált, mit akar a srác. Szerintem jól fejezte ki magát.
Még annyit, ha ez nem modding egy videokarinál, akkor mi az??? Hűtőcsere? VPU csere? Azt majd lehet moddingnak nevezni? Megengeditek esetleg, kedves ''régi fórumozók''?
szerk: [L]http://vganfo.fw.hu[/L] Kedves topikindító! Itt mindent megtalálsz!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest