- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
Skynet258 #100 üzenetére
Hááát, az MSI saját tuning szoftvere (most nem jut eszembe a neve és már uninstalláltam
) nem tudta állítani a proci feszkóját, egyszerűen leakadt a progi. A Systool a mai napig nem ismeri a lap órajel generatorát, ebből következtetek pontatlanságra. Nálam egyébként szoftvereknél láthatóan ugrált a feszkó! Igaz biosban nem.
Most 2,66-on jár a cpu-m, így 50-60 fps-sel kódolja a divx-et dvd-be, ez elég jó teljesítmény így is. Én inkább megrángattam a videokártyát, de úgy rendesen, hogy a game-eknél jó legyen.
Kiváncsi lennék a tuning eredményre az új lappal.(pl a D805 topicban)
Hajrá
[Szerkesztve] -
enterlaci
senior tag
válasz
Skynet258 #98 üzenetére
Köszi, én is bízok még néha a megoldásban...
A PCI frekit, meg egyebet is próbáltam, ez van. Egy gondolat: talán nem annyira pontos a fesz szabályzója mint a többi lapnak ezért letilt a cpu belső védelme!?
...ez lehet hogy hülyeség, igazából mindegy is...
Azért bevallom egy jó betonbiztos lap ez a MSI, csak nem tuningra való. Tehát vegyen nyugodtan mindenki ilyet, ki nem fog tuningolni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest