- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Simi121
aktív tag
Pobáld meg úgy, hogy nem auto-n állitod, hanem adsz neki pár fsb-t majd nyomsz egy OK-t, majd megint és így tovább. Aztán amikor kiakad a gép azt az fsb-t megjegyzed és amikor újraindul akkor annál az értéknél kicsit kevesebbet adsz neki, leOKézod és ha bírja a gép nyomsz egy save-t. Mikor legközekebb újrainditod a gépet a mentet értéket fogja beállítani.
-
Silencer83
addikt
hali!
kicsit off jellegű de megosztom Veletek!
egyszer volt MSI deszkám / K8N-Neo3 , s754 pci-e/, nos én amikor megszabadultam tőle megfogadtam h ez volt ez első de egyben utolsó MSI -m
hagyján h az a Corecenter velem is baszakodott, de a lapban kb mínuszban lehetett mérni az overclockot, iszonyat mennyire nem lehetett vele semmit húzni, se Ram, cpu-ról nem is beszélve!
azóta ''megvilágosodtam'', DFI powahh
aki tuningol tök8 milyen foglalat, a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest