- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Six
csendes tag
Hi!
Bocs, hogy csak most írok!Elindult végre, BIOSban állítgattam, de az újabb gond az, hogy Win XP-vel bootolok cd-ről, betölti magának amik kellenek, aztán felajánlja, hogy particionálja a winchestert, megadom neki a partíció méretét - enter - és semmi! Csinálhatok akármit, nem particionál.Nagyon idióta lehetek, mert szerintem a bekötéssel lehet vmi gond, mármint a vinyó bekötésével. -
Six
csendes tag
nincs ötleted?
-
Six
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ilyen alaplapom van.Most szereltem össze a gépet.Ráraktam a D-Bracket-et, hogy lássam mit csinál.Leteszteli a memóriát, aztán a 4 LED a bracketen, úgy világít, hogy a felső 2 zölden, az alsó 2 pirosan.Ez a kód a könyv szerint az, hogy a BIOS-t csomagolja ki a RAM számára a gyorsabb indítás érdekében.A gond az, hogy ez így marad, a LED-ek ugyanígy világítanak a gép nem jut tovább.Meddig tart a kicsomagolás???Nem hinném, hogy ennerk így kellene lennie.
Segítséget kérek!
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest