- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Aktív témák
-
Six
csendes tag
Hi!
Bocs, hogy csak most írok!Elindult végre, BIOSban állítgattam, de az újabb gond az, hogy Win XP-vel bootolok cd-ről, betölti magának amik kellenek, aztán felajánlja, hogy particionálja a winchestert, megadom neki a partíció méretét - enter - és semmi! Csinálhatok akármit, nem particionál.Nagyon idióta lehetek, mert szerintem a bekötéssel lehet vmi gond, mármint a vinyó bekötésével. -
Tibisz
aktív tag
Na mit történt megy?
-
Six
csendes tag
nincs ötleted?
-
Six
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ilyen alaplapom van.Most szereltem össze a gépet.Ráraktam a D-Bracket-et, hogy lássam mit csinál.Leteszteli a memóriát, aztán a 4 LED a bracketen, úgy világít, hogy a felső 2 zölden, az alsó 2 pirosan.Ez a kód a könyv szerint az, hogy a BIOS-t csomagolja ki a RAM számára a gyorsabb indítás érdekében.A gond az, hogy ez így marad, a LED-ek ugyanígy világítanak a gép nem jut tovább.Meddig tart a kicsomagolás???Nem hinném, hogy ennerk így kellene lennie.
Segítséget kérek!
Előre is kösz!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest