Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullup
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni ebben a témában.
Már több mint két éve üzemeltetek exchange szervert, és most előállt egy hiba amivel nem tudok mit kezdeni...
Már mindent megpróbáltam, amit én tudok, hogy hiba lehet, de ez most kevésnek bizonyul...A hiba a következő: egyik reggel még minden ment faszán, és 9 óra párperckor egyszer csak nem jött be több levél. Kifelé mennek a levelek, és a belső hálózaton küldünk, az is jók (elküldhető/megérkezik)! Már beszéltem a szolgáltatóval, mert én DNS hibára gyanakodtam, volt is valami beállítási problémájuk, de a levelek még mindig nem érkeznek meg...
Ja és a szerveren meg a routeren semmi nem lett elállítva!Ha van valaki aki vágja nagyon, írjon rám pls!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Jövedelem
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest