- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
Lenne még egy kérdésem. Van egy hibaüzenet az eseménynaplóban viszont, hogy az egyik postafiók nem tud kiküldeni egy levelet ha jól értem. Viszont lövésem sincs, hogy az üzenet alapján, hogyan tudnám kitalálni, hogy kié a fiók mert csak egy hosszú karakter sort ír a mailbox után:
The store driver failed to submit event 19737331 mailbox bef91112-e9f0-43e5-aaab-437f2011535f MDB 4f734477-77d9-4fa4-b37f-f583b2079696 and couldn't generate an NDR due to exception Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriverCommon.InvalidSenderException
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.Shared.SubmissionItem.SubmissionItemUtils.CopySenderTo(SubmissionItemBase submissionItem, TransportMailItem message)
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.Submission.StoreDriverSubmission.MailItemSubmitter.GenerateNdrMailItem()
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.Submission.StoreDriverSubmission.MailItemSubmitter.<>c__DisplayClass1.<SubmitNdrForFailedSubmission>b__0()
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriverCommon.StorageExceptionHandler.RunUnderTableBasedExceptionHandler(IMessageConverter converter, StoreDriverDelegate workerFunction).Hogyan tudnám kideríteni, hogy melyik fiókkal van itt gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő