Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek nekem ha tudtok. Adva vagyon egy 2008 r2 egyenlőre virtuális környezetben. Erre telepítve van tartomány, és egy exchange 2010. Emellett van 2db win7-es kliens outokkal, ami tartományba van léptetve . A tartományon belül a levelezés tökéletesen működik. Az userek egymás között hibátlanul tudnak levelet küldeni. A problémám az, hogy kifele és befele NEM mennek a levelek. Tudom, hogy a szolgáltatom smpt szűrést végez, ezért ezt kikapcsoltattam, tehát elvileg a 25-ös port ok. A routeren kinyitottam a 25, 110, 443, 80-as portokat. Elvileg a tűzfal is ok. Létrehoztam egy send connectort is. Beállítottam a DNS-t is. Valamiért mégsem mennek a levelek. Valószínűnek tartom, hogy a DNS valahol nincs megfelelően konfigurálva. Mivel úgy gondoltam, hogy valamit benéztem, ezért igénybe vettem egy kis screencastot ami az alábbi(mindent úgy konfiguráltam mint az adott videóban, csak a tartomány neve más, és az IP cím): https://www.youtube.com/watch?v=jdf_3DRssks&index=4&list=PL55E7C64A68E5CFAB Segítsetek, mit rontottam el. Miért nem megy kibe a levelezés? Ha sikerülne megoldanom, valószínűleg élesbe is megcsinálnám. Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv.: Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest