- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Péter
tag
válasz
Bucicimaci #29319 üzenetére
Pl attól is,hogy a hallásodat nem teszed tönkre, a metrón,villingeren.De hallgass meg egy jobb minőségű zenét zajban,vs éjszaka mikor csend van.Galaktikus különbség.
-
Sz.Péter
tag
Egy kis frissités.Az android zeneappok nagy ismeröjeként sikerült,most hogy volt rá idöm optimalizálni a poweramp full verzióját.Igy már kijavultak a lenti hibák,és persze plusz erösitő sem kell a dinamika miatt,mert hangerő addig is volt.Késöbb felrakom a Neutront is,mert érdekel.Nekem 58 ban volt,tokkal vonòval,sztem enyit nagyon megért.
-
Sz.Péter
tag
Talán pont jókor egy kis Szubjektiv tapasztalat a Mx4 pro hangjáról.Nagyon zenei hangzású kütyü,énekhangon akár szoló,vagy kórus nagyon szép hang,ami talán a legkritikusabb egy zenegépnél.Viszont az orgona legmélyebb regiszterei nincsenek meg,a magasakat is kiemeli,hegedünél még kevésbé zavaró,de rézfúvosoknál már lejebb kell vennem a hangeröt.Nagyon nagy hangereje van,fél hangerönél ritkán kelett több, a felvétel kivezérlétöl függöen.Sajna a dinamikája is gyenge,még egy szál szolò éneken is,a nagyzenekar tutijainál gyakorlatilag összomlik a produkció.Kivánxsiságból rákötöttem a kis Fiio e17 analóg kimenetére,és lás csodát megjött a kakaó,(legalábis jóval több)még a legmélyebbek is,de a sajna magasak igy is nekem egy kicsit sok.Biztos egy jobb erösitövel meg sokkal tovább lehetne javitani a hangján,mert úgy érzem,hogy több van ebben a telóban,de most egyenlöre elvagyok ezzel.
-
Sz.Péter
tag
válasz
schawo #28669 üzenetére
Természetessen érdekel,és köszönöm a lehetősèget.És igen egy müszeres mèrèshez kèpest 3db nagyon sok,amúgy meg nem.Viszont az ESS ,vagy a TI sem vèletlenül irja le a dac-ja adatait,ès itt most kihagynàm a bakelit,ès csöves erösitök èrtèkeit,mert az màs tèma (tudom,hogy nagyon brutàl jòl szòlnak a jobbak),hanem,hogy az emlitett gyàrtoknàl is a legnagyobb èrtèküek szòlnak a legnagyobat,ès nyilvàn nem vèletlen.Az hogy mellè milyen màs komponenseket èpitenek be,ès milyen mòdòn tervezik,nyilvàn nagyon szàmit pl trafò,opa,oszcilàtor stb.Ha hazamegyek,ès lesz idöm megkereslek,ha akkor Neked is jò.Szèp napot.☺
-
Sz.Péter
tag
(L:http://%20http://www.phonearena.com/reviews/Meizu-MX4-Pro-Review_id3899/page/3)[link](/L)
Bocsi tabròl iròk nemtudom,hogy àtment e a link nekem nem sikerült megnyitni,mindenesetre a fejhallgatò erötöje brutàlis. -
Sz.Péter
tag
Gondoltam itt a hètvège,ès ràszànok egy kis idöt az mx4 pro rendelèse elött[link]
Talàltam egy ilyen oldalt is ahol a telò jel,zaj viszonya,ill dinamikatartomànya cc 92-93db,kicsit csodàlkoztam is,hogy hovà tüntetèk a sabre dac 120 db dinamikatartomànyàbol 30-at mikor dupla kristàlyoszcilàtor,pana kondik,ès opa 1612 erösitö van benne ami 130db tud.Tudom,hogy nem minden a puszta adatok,mert nem egyformàn zenél kèt adatban,szinte egyforma kütyü,na da azért a a sabre, is joggal irja ki,hogy övé a legnagyobb jel,zaj viszonyù dac??...
-
-
Sz.Péter
tag
válasz
schawo #28459 üzenetére
Sajna ezt,nagyon elcsesztèk,a dac-al is ,ès az akksival is.Mindenesetre várom a tesztedet,nagyon érdekel.Melyik alis oldalra ìrtad az Mx4 pro-ra a160$-os árt,mert kerestem,de nagyon nem találom.Mindenesetre én sem értem ezt a nagy telefon dolgot,mert kisebb méretben,de kb azonos sùlyal megoldhatò lenne a dolog,èn is szeretem a nagy telokat,de nekem az 5" teljesen elèg.Köszönöm a válaszod.
-
Sz.Péter
tag
Hàt ezt nem gondoltam volna,hogy összejön,ezer hàla urak!!!A Pro 6--os lesz az emberem.☺
-
Sz.Péter
tag
Köszönöm urak a tanàcsokat.Mèg van egy kis idöm nèzegetni,mindenesetre,ha egy közèpkategoriàs dap hangjàt hozzàk ezek,akkor èrdemes lehet megvenni.Azèrt arra kivàncsi lenèk,hogy egy 2gen x3 fiio-val szemben is mit zenèlnènek.
-
Sz.Péter
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy telo vonalon létezik audiophile hangminösègü mobil,ami akár egz komolyabb fejest is kihajt föleg komolyzenèn is.Ill jò lenne,ha nem menne5" fölè,de ha mègis az se nagy baj,viszont,az fontos,hogy mikro sd-vel bövithetö legyen.Koràbban a xiaomi mi note prot nèztem,de se nem bövithető,ès egy òriàs teĺò.Köszi a vàlaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest