Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosómedve
tag
Szép és jó volt az iRiver, mert tény h a piacon szinte a legjobb hangzású cucc és nagy volt a tárhely, illetve mindent lejátszott és millió beállítás, DE! Nem szeretem, hogy akkora, hogy embert lehet ölni vele és lehúzza a zsebed, méretileg meg olyen félköbméter. Nem szeretem, hogy a support-ja zéró. És itt nemcsak a firmware-ről beszélünk. Egy tetves töltőt nem lehetett kapni hozzá, úgy kellett forrasztanom. És lássuk be a vincseszter a 32GB-os flash memók korában halálra van ítélve.
De a legfőbb ok, hogy nincs most ilyesmire keret...Amúgy megvan a Fuze. Gyorsan frissítettem firmware-t 1.01.11-ről 1.02.-re. Szépen szól és viszi is a FLAC-et, de már 2x sikerült kifagyasztanom.
Persze ez nem panasz volt, össze kell még csiszolódnunk...
Egyenlőre ennyi a - oldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elfelejtettem egy játék címét
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen monitort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest