Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
az akm gyár leégésről tudok, így ezzel kapcsolatban nem merült fel kérdés
azt azonban nem tudtam, hogy a wolfson-t megvette a cirrusegyébként csak kíváncsiságból kérdeztem, nekem egyelőre bejön az, amit az A&K kihoz(ott) az ESS-ből
(SE100)
de lehetséges, hogy asztalival, ha feljebb lépek, akkor valami AKM csippel szereltet keresek elsősorban (bár egyre inkább gondolkodom azon, hogy marad az audio gd 11.28 és egyelőre csak egy erősítőt veszek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7400 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest