Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ha jól rémlik ez az offline elérhetőség nem automatikus. Én kikapcsoltam, hogy offline el lehessen őket érni, ennek ellenére valami fejléceket meg nem tudom miket letölt, de csak beloginolva (vagy autologinnel) lehet őket megnézni. Gondolom az offline annyiban különbözne, hogy teljes egészében letölti a leveleket és a letöltöttek megjelenítéséhez nem kell login se.
Szal. én gyakorlatilag arra használom, hogy ne kelljen a Gmail webes felületéhez lépten-nyomon alkalmazkodni, hanem legyen egy kliens, ahol reklámok nélkül betöltődnek a levelek, lehetőleg mindig ugyanolyan felületen. Így tök mindegy, hogy a weben mit mókolnak, nem érdekel.
Így arra sem kell figyelnem, hogy az offline meg az online mappák tartalma egyezik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest