- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ha jól rémlik ez az offline elérhetőség nem automatikus. Én kikapcsoltam, hogy offline el lehessen őket érni, ennek ellenére valami fejléceket meg nem tudom miket letölt, de csak beloginolva (vagy autologinnel) lehet őket megnézni. Gondolom az offline annyiban különbözne, hogy teljes egészében letölti a leveleket és a letöltöttek megjelenítéséhez nem kell login se.
Szal. én gyakorlatilag arra használom, hogy ne kelljen a Gmail webes felületéhez lépten-nyomon alkalmazkodni, hanem legyen egy kliens, ahol reklámok nélkül betöltődnek a levelek, lehetőleg mindig ugyanolyan felületen. Így tök mindegy, hogy a weben mit mókolnak, nem érdekel.
Így arra sem kell figyelnem, hogy az offline meg az online mappák tartalma egyezik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Formula-1
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest