Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nem lesz idén iPhone 18
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ha jól rémlik ez az offline elérhetőség nem automatikus. Én kikapcsoltam, hogy offline el lehessen őket érni, ennek ellenére valami fejléceket meg nem tudom miket letölt, de csak beloginolva (vagy autologinnel) lehet őket megnézni. Gondolom az offline annyiban különbözne, hogy teljes egészében letölti a leveleket és a letöltöttek megjelenítéséhez nem kell login se.
Szal. én gyakorlatilag arra használom, hogy ne kelljen a Gmail webes felületéhez lépten-nyomon alkalmazkodni, hanem legyen egy kliens, ahol reklámok nélkül betöltődnek a levelek, lehetőleg mindig ugyanolyan felületen. Így tök mindegy, hogy a weben mit mókolnak, nem érdekel.
Így arra sem kell figyelnem, hogy az offline meg az online mappák tartalma egyezik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs