Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
A lányom gmail fiókját állítottam volna be a legújabb thunderbird alatt, mert eddig böngészőből használta és nem kell itt mondanom, mennyi előnye van ezzel szemben egy levelező alkalmazásnak. A gondom az, hogy a google nem engedi beállítani, mert ugye a fiók family link alatt van felügyelve. Próbáltam minden lehetségest, de sehol nem találtamm olyat, hogy én, mint szülő (családfelelős) a thunderbirdot, mint 3rd party alkalmazást engedélyezni tudnám (a google beállításainál tudom van ilyen alpont, de nem enged ott sem semmit).
Ugyanúgy megpróbáltam outlookot is beállítani, ott is ugyanezt játsza el.
Külföldi gmail/family link/thunderbird kereséseket nézve nem találtam egy működő megoldást. Meg valami 13 évről regélnek, de a lányom már 16.
Van erre megoldás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest