- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
A kérdésemre Tiger Cat segítségével, iránymutatásával megoldottam a problémát, az alábbiak szerint (talán segítség lehet másoknak is):
1. Létrehoztam egy levélmintát és levélsablonként mentettem a levelet a Fájl » Mentés másként » Sablon paranccsal.
2. Létrehoztam egy szűrőt azon a mappán (Beérkezett mappa) ahova beérkeznek a levelek.
3. Az „Új levelek letöltése” van kipipálva.
4. Beállítottam a levél feladójára és a levél tárgyára a szűrést.5. A művelet végrehajtása menüben az alábbiakat állítottam be:
6. „Válasz sablon használatával” menüben kiválasztottam a fentebb írt és akkor elkészített válaszsablont.
7. Az Üzenet továbbítása résznél pedig beállítottam azokat az elektronikus levélcímeket, ahova küldtem a válaszsablon levelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest