Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja álltam át kényszerből a thunderbird használatára.
Meló helyen a telepített változat. Nyilván a saját címeim miatt portable változatban (otthon és többnyire mindenhol) a portable 32-bites. 52.0.1Legutóbbi frissítés óta, levélíráskor halvány a küldés gombom.
Próbáltam több gépen is, w7, 10, x86, x64 rendszereken, de első levél küldésre mindig halvány, nem "megnyomható".Offline módra váltok, majd vissza, így működik.
Pluginokat már elkezdtem letiltani, van esetleg tippetek mi okozza / vagy mi a megoldás?
Köszönet

:::::::::::::
megoldva:
shift-et kell nyomni indításkor és a következőt választani:Eszköztárak és vezérlőelemek alaphelyzetbe
Változtatások végrehalytása
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest