- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Linux alatt és win7 alatt is szeretném ugyanazzal a profillal használni a TB-t. Ezt a módszert választottam:
kispx: Nem kell profile.ini-ben turkálni. Töröld, a home mappa .thudenrbird almappáját. Majd a terminálba írd be: thunderbird -P új profil létrehozása -> next -> profil mappa kiválasztása -> itt megadott azt a profil mappa helyét, ahol a leveled vannak.A profil mappát az eredeti (win7 alatti alapértelmezett) helyén hagytam, ezt linkeltem be a linux alatt.
Működött is linux alatt a profil beállításakor kipróbáltam, szépen letöltötte a leveleket. Azóta (kb. 1 hete) csak win alatt használtuk, tegnap a linuxot indítottam, de a TB hibaüzenet kíséretében nem indult. Pontosan nem emlékszem rá, az értelme, hogy a profil mappa sérült, vagy nem megnyitható. El vagyok keseredve...
Ez miért történt? És mi a megoldás? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez miért történt? És mi a megoldás?